![]() |
Herşey Seninle Güzel..~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşey Seninle Güzel..~Herşey SeninLe GüzeL ![]() ![]() Zaman dursun dedikçe saniyeler koşu yarışcıları misali birbirini kovalıyor ![]() Çabuk geçsin dediğimizde ise final çizgisine ulaşmış bi koşucu kadar yavaş ilerliyor ![]() Ama şimdi durmamalı zaman ![]() Asıl şimdi hızla birbirlerini kovalamalılar ![]() Çünkü burda özlemle yanıp tutuşan 2 beden var ! * Gülüşünü Kokunu Herşeyini ÖzLüyorum ´Bitanem ![]() Gözlerimi her kapadığımda o tatlı gülüşün düşer gözlerime ![]() Hayaller ´ Herşey SeninLe GüzeL ![]() ![]() ![]() Ama sadece canlanır işte ![]() ![]() O anları yaşamak varken canlı canlı ![]() Biz yaşayamıyoruz ![]() Konuşmakta yetiyor bazen ![]() Ama sana dokunamamak´ Herşey SeninLe GüzeL ![]() ![]() ![]() Gözlerimin içine bakıp `Seni Seviyorum ![]() demeni istiyorum bitanem ![]() Kokunu özledim ![]() Seni özledim ![]() Hemde çok özledim canımın içi ![]() ![]() ![]() Bu görüşememenin bi süresi var Allah'tan kıymetLim ![]() Ya süresi oLmasaydı sensizLiğin ![]() Nasıl dayanırdı bu can ebediyen sensiz kaLmaya ![]() ![]() ~ Misafir değilsin artık sen bu kaLpte ![]() Sen bu kaLbin sahibi ![]() Sen benim diğer yarımsın ![]() Ömrümsün ![]() VarLığıma sebepsin ![]() Büyük bi aşkla sevdiğim ![]() Seveceğim ![]() Özlediğim ![]() Ve hep bekLediğimsin ![]() Herşey SeninLe GüzeL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|