![]() |
&Quot;Umudum&Quot; Kaç Şeker ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Umudum&Quot; Kaç Şeker ?Kalbimde bir ağrı var yine bu akşam ![]() ![]() ![]() Seni düşünmek mi sebebi yoksa sensizlik mi , bilmiyorum ! Bilemediklerim boğazımı sıkıyor sanki nefes alamıyorum ! Bu kadar sevilmeyi hakettin mi sen ![]() ![]() Böyle kocaman olmayı ![]() ![]() Böyle vazgeçilmez kılınmayı ![]() ![]() Kendimden çok ben bilmişken seni , Sen-imi de alıp gittin benden ! İnanmadım önce , inkar ettim , direndim ![]() ![]() ![]() Varlığın bildim yokluğunu , sevindim ! Geçicek dedim , biticek ![]() ![]() İki uçurumu birleştiren köprüler mutlaka inşa edilecek ! Arazi uygunsuzmuş , Şartlar elvermemiş , Yapılsa da zaten bir gün mutlaka çökecekmiş , Dinlemedim ! Sen olasın diye yok saymak gözüme sokulan bütün gerçekleri , Kanatıyor artık beni ! Senden ötesi var iddiasıyla bileniyorum ![]() ![]() Daha çok sevilesi , Daha çok sayılası , Adına daha çok aşk konulası bir öten var ,,, Biliyorum! Ama artık , bildiklerime inanmak da istiyorum ! İki şeker versem kandırabilir miyim içimdeki çocuğu ! Daha umutlu , daha mavi yarınlara uyanmaya ikna edebilir miyim onu ! Tüm uygunsuz şartlara rağmen kurulan köprüler yıkılalı çok oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() O kocaman enkazın altında kalıp da aldığım yaralar artık iyileşiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman acıyan yanlarıma üflüyor sanki , yangınım soğuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni köprüler kurmalı artık !! Temelleri sapasağlam olan yeni köprüler ![]() ![]() ![]() Ne kadar sarsıntı yaşarsa yaşasın hiç yıpranmayacak köprüler ![]() ![]() ![]() Umutlarımla yollarımı yeniden kesiştirecek köprüler ![]() ![]() ![]() Ya içimdeki çocuk ![]() ![]() ![]() Kandırabilir miyim onu ! Ben bir süreliğine yokum hayat , Dünyadaki bütün şekerleri toplamaya gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|