Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, chatden, örnegi or

Chat'den Aşk Örnegi:/:(

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Chat'den Aşk Örnegi:/:(

Bir gün bir kız chat´ten bir oğlan ile tanışır Bu kız oğlan ile haftalarca chatleşir, sabaha kadar! Konular açıldıkça açılırKız bu oğlandan öyle hoşlanırkı, o oğlana aşık olur

Her gün okuldan geldikten sonra bilgisayarın başına geçer ve oğlanın gelmesini bekler Bazı günler olur, sabaha kadar chatleşirler, sabah olunca sevimli cümleler yazdıktan sonra okula gider

Bütün gün onu düşünür, eve gitmeyi sabırsızlıkla bekler Ama Aşkını bir türlü itiraf edemez, çok utanır

Bir gün var gücünü topla¤¤¤¤¤ bilgisayarın başına geçer ve e-mail ile bir aşk mektubu yazmaya karar verir

"Ercan, senden kaç zamandır hoşlanıyorum, ama bunu sana bir türlü yazamıyorum Senin buna karşı bir tepki vermenden çok korkuyorum ki bilemezsin Ama burada bir gerçek var Seninle yazışırken, bambaşka bir dünyada oluyorum Her satırını sabırsızlıkla bekliyorum

Ercan Seni seviyorum"

Ardından 5 dakika geçmez e-maile cevap gelir Ve kız e-maili titreyerek açar Açması ile kapatması bir olur

Kız adeta şoka girer ve kendine 10 dakika gelemez

Kendine geldikten sonra bir kere daha açıp maili bir kere daha okur

Aynen şu cevap gelmiştir:

"Aylin, ben seni sevmiyorum, benden uzak dur Artık bir daha bana yazma ve unut beni"

Kızın gözlerinden yaşlar akmaya başlar, gözü yaştan bir şey göremez olur Banyoya gider, dolaptan uyku hapı alır ve odasına döner

Bir ufak not bırakarak tüm hapları yutup bilgisayarın başında ölür!

Notta şunlar yazar:

"Ben sevdim ama sevilmedim Bu hayata ELVEDA deyip ayrılıyorum Ercan seni çok Seviyorum ELVEDA!"

Akşam kızı ölü halinde bulurlar, annesinin birden gözü bilgisayara takılır

Bir e-mail!!!!

Ercandan!!!!

Ercan şu maili göndermiş:

"Aylin senden çok özür diliyorum, benim ufak kardeşim sana bu saçma maili göndermiş Ben sana bu sözleri asla yazamam Çünkü ben seni SEVİYORUM!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com