Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşktımaşıktımvazgeçebilirdimgeçtim

Aşk'tım..Aşık'tım..Vaz'geçebilirdim..Geç'ti m

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk'tım..Aşık'tım..Vaz'geçebilirdim..Geç'ti m

Gitmelere dönüyordum

Nice seller götürüyordu

Yaşanmışlıklarımı beraberinde

Bir ana sığdırdığım

Bin ömür hayatım

Vazgeçmek aşkın kendisiydi

Ben seni değil

Aşkı sevmiş

Vazgeçmeyi kabullenmiştim

Şimdi güncemde bana kalan

Sensiz yokluk

İçimde eriyen

İçimde eriten

İçimi sarsan senden bana kalan bir ömürlük alıntılar

Ben seni kimseler olmadığı için değil kimse olamadığın için sevdimAşkı en masum yerimde yoklayıp sana yürümeyi yeni öğrenen bebekler gibi düşe kalka geldim

Ellerimden tutmayabilirdinBeni sevmeyebilirdinİçinde bana akan teninin adını “aşk” koymayabilirdin ki sen yine bilirdin

herşeyi bildiğin gibi

Sen beni gizli seviyordun bense en aşikarlığındaydım sevdamınVazgeçmelerin bana düşeceğini nerden bileblirdim?

Bu senden kaçmak değil bu içimde yitirdiğim kendimdendirÇünkü ben sana gelmekle tüm bildiğim öğrendiğim beni ben eden herşeyden vazgecerek geldimBen sana gelirken kendimden geçtim

Aşk için şimdi senden geçiyorumBir ömrü bir ana sığdırarak kendimi senli düşlerin en törpüsüz yerine itiyorumHer uykuya dalışımda törpülenmeyen yanlarının yüreğime tenime takılıp acıtsın diye

Sen adını bana acı ile öğreten

Adını biliyorum

Adını öğrendim

Adın Aşk

Suretinse bir yokluk

Suretinse unutulmaya mahkum

Suretinse hiç yaşamamışlığım

Aynaların aksinde

Yoklukla barışmayan ruhum varlığına inandığı günlerde seni tanıdıSen ne cennet olabiliyordun ne de cehennem Sendeliyordum seninle Ne dokunabiliyorduk ne de yanabiliyorduk ellerimiz de

Rüyalarımda gördüklerim aynadaki ters iz düşümleri gibiydi Seni tanımıyordum Aşk’ı görüyordum Yaklaştıkça sanaSana yaklaştıkça biraz daha yabancı oluyordum

Gecenin en son noktasında kendimden yitiyor sana doğamıyorken senin aşk’ında kayboluyordum

Bizimkisi suretsiz bir Aşk’tı

Sen beni bende seni tanımıyorduk

Tanıdığımda ise Aşk’ın vazgeçmek olduğunu hatırlamak bana düştü

Sen kendini karanlıklar olarak nitelerdinBense aydılığında yürüyordum seninAramızda ki yabancılık böyle başladı

Sen ben de seni ben de sen de beni görüyorduk

Aynalar yalancı Aşk ise gerçekti bize

Susmalarının ardında saklanan sen aslında seni yansıtmıyorduBen sen de Aşk’ı görüyordumBunu farkettiğim de ise bana Aşk’ın vazgeçilmezi olan (vaz)geçmeyi kabullenmek kaldı

Şimdi biz; bir birini tanıdığı kadar birbirine yabancı İki insan

iki Adı konulmamış bir duyguyuz

Aşk’tım

Aşık’tım

(Vaz) gecebilirdim

Geçtim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com