![]() |
Dev Bir Çınar Gibi Devrildi İçimde Aşkın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dev Bir Çınar Gibi Devrildi İçimde AşkınDev bir çınar gibi devrildi içimde aşkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü sana günahımı çıkarttım yıllar ardından ![]() ![]() ![]() Zaman bir eprimiş parşömen ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ihanet bedenlere yüklenen bir ihanet değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bugün özlem artık bana koruyacağı bir şey kalmadığını söyledi ![]() ![]() ![]() İlk tanıştığımız gün anlamıştım seninle bazı yolları beraber geçeceğimizi ![]() ![]() ![]() ![]() Evet o zaman bu sabah uyandığımda gelmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu yapan bensem de benim için de kolay değil elbette ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biten bir aşk dostça devam edemez bunu ikimizde biliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi devriliyor ulu çınar ![]() Dallarını ve yapraklarını gövdesinden ayırarak ![]() Köklerini topraktan kopararak ![]() Ağlayarak devriliyor Ve ne tesadüf ki hava sağanak ![]() Hiç toz kalkmadan onurluca seriliyor ![]() Ütopya burada son buluyor ![]() Enkaz kendisini zamanla kaldıracak Bunu çınarda biliyor ![]() Şimdilik içimdeki devasa bir boşlukta fırtınalar esiyor ![]() Sonra yavaş yavaş küçülecek Bir tohum isteyecek belki birgün yeniden ![]() Ama şimdi dinlenme zamanı ![]() Şimdi dinleme zamanı kopmuş köklerin sesini Dinleme zamanı ![]() |
![]() |
![]() |
|