![]() |
Sen Kimbilir Belkide Uzak Bir Şehirdesin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Kimbilir Belkide Uzak Bir Şehirdesin...Yağmurlardan istedim bugün seni durmadan aralıksız yağan yağmurun her damlasına seni bana getirmesi için yalvardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Caddelerde sisli puslu bir kış ikindisinin aralıksız yüzüme vuran ayazı sanki bana acıdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızım üşüyorum sen çok uzaklardasın aynı şehirde benden çok uzaklardasın ![]() İçime melekler yağıyor hepsi de tanıdık ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim için uzak bir kıtanın uzak bir şehrindesin şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen kim bilir belki de uzak bir kıtanın uzak bir şehrindesin şimdi evet evet sen uzak bir kıtanın bilinmeyen şehrindesin şimdi… Kendimi böyle avutuyorum gayri sessizliği böyle kabulleniyorum biliyor musun anlıyor musun benim gibi yanıyor musun şimdi…Benimse içimde kocaman bir boşluk var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|