|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aqliyordum, qeldin, tam, zamansiz, ßende, ßiraz |
Zamansiz Qeldin ßiraz ßende Tam Aqliyordum. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zamansiz Qeldin ßiraz ßende Tam Aqliyordum.![]() Sen gittiğinde bi çok şeyde senle gitti;Mutluluğum GülüşlerimSevişlerim Sana olan aitliğim ve hayatımı hayat yapan bi çok şey ![]() ![]() !Kimin olursan olKimle olursan ol yüreğimi bikere teslim ettim sanaSen benimle olsanda olmasanda![]() ![]() !O yaşanıcak güsel günleri birlikte görmek varken![]() ![]() Ayrı yüreğin benden ayrı mutlulukların tadına bakmış !Günlük afiyetlerin geçici kalıcılığına kurban ettin bizi![]() ![]() Bense elimde senin için görmezlikten geldiğim bi hayat ve o hayatın bana getirilerini sensiz kabul etmediğimboşa harcadığımharcandığım yanlızlığımla yol aldım ;'Yeni bi Bana' !Seveceğini bilseydim Yalvarır sana 'Ne olur dön !' derdim Döneceğini bilseydim Yoluna milyonlarca gül sererdim ![]() ![]() Yüreğini yeniden yüreğime katıcağını bilseydim;Yine Deli'n olurdum!Senin olurdum ![]() ![]() Sonsuz olurduk![]() ![]() Ama sen yakıştıramadın seven kalbimi kalbineTersledin hiç düşünmeden!Onca zaman geçti;Eğer aklın başına gelseydi;Kimseyi dinlemezHer acıya göğüs gerer yine elini tutabilirdim!Hatta senin için meydan okuyabilirdim eşe dostaSilebilirdim herşeyi![]() Herkesi![]() !Ama onca zaman gelmedin![]() !Nerdeydi yüreğin ?!Zamansız geldin biraz Bende tam ağlıyordum ![]() Elimde bavulum Burdan çekip gidiyordum ![]() Yanımda bana aldığın; Ufak oyuncağım ![]() ![]() ![]() Sorma ![]() ![]() !'Neden diye ?'Sen Anlamazsın Son aşkım olacaksın ![]() !Yaralarımla başa çıkmayı öğreniyorkenGiderken götürdüklerini yerine zamanla koyup eksklerimi kapatıyorken ![]() ![]() Zamanın ve iyileşen yaraların ardından çıka geldin![]() !İyileşen sensizlik değildiHayattı belkide![]() ![]() !Şimdi ne bu gelişin nedeni ?Alışkanlık ?Yine farklı bi tat heyecanı ?Pişmanlık ?Hangisi![]() ![]() Hangi yalan mazaret!!!Sen hergün bi başka tende yanarkenBen sensizlikte kavruldum![]() ![]() Onun için sormaya hakkın yoksormasorma ' Neden ? ' diye![]() ![]() Sadece izle gidişimihatırlarsın belki birgün bende öylece kalakalmıştım ardında![]() !O oyuncak yeter banaözlemime![]() ![]() Kirletmicem onu senin gibi!Koyuldum yola bavulumla dedim ya ;Bana yeni bi ben bulmaya![]() ![]() !![]() Canımdan kopuyorsun Geceler uzadıkça gündüzü yokettim ![]() Sana anlatamasamda ; Gururumu hapsettim ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi arkamı dönmeden gidiyorum ama ![]() Senin ordagözü yaşlarlayıllar önce aynı benim durumumda olduğunu bilmekHepsinin sorumlusu sen olduğun halde üzüldüğünü bilmek![]() ![]() Ah sevgilim canımdan sen kopuyorBiz kopuyor sanki!Sana söyleyemediklerimlesustuklarımlaBoşa konuştuklarımlaAşkımla tanıdık olmadığım bi yola koyuldum![]() ![]() Bu yolun çıkmazlarına da razıyım bensana çıkmadıktan sonra![]() ![]() !Tek bildiğimTek aradığım yeni bi ben![]() ![]() Sensiz bi ben![]() ![]() !Eskisi gibi![]() Senden öncesi gibi![]() ![]() !!! |
|
|
|