![]() |
Mavi Bir Aleve Dönüştürdün Kalbimi Bir Anda. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mavi Bir Aleve Dönüştürdün Kalbimi Bir Anda.Sensiz kaLan bu şehri yakmayı çok iSterdim ![]() ![]() ![]() Tutuşturmak istedim ![]() ![]() ![]() GözLerin dikiLdi karŞıma bir caddenin tam ortasında ![]() ![]() ![]() ![]() En özeL,, en biLinmeyen türLeri, açmıştı papatyaLarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gri buLutLar geçiyordu göĞümden ![]() ![]() ![]() KaranLık bir koridor açıLdı önümde anLayamadım ![]() ![]() ![]() Yakmak üzereydim Ki bu şehri, hatıraLarın içLi bir yaĞmur gibi boşandı üzerime ![]() ![]() KediLer geçti birden kavŞakLarından şehrin ![]() ![]() ![]() ![]() OnLar da tutuLmuşLar anLadım sana bendeki kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SaçLarın dikiLdi karsıma bir sokak köşeSinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GözLeri doLuyordu saçLarına bakan kediLerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rengi kaçıyordu pencereLerden perdeLerin ![]() ![]() ![]() Nereye yürüdüySen, bakıŞın, duruŞun seSin ![]() ![]() ![]() AnLadım söndürmeyeLim tutuşan yüreğimi ![]() ![]() Kendimi yakmış oLurum yakarsam bu şehri ![]() ![]() Çünkü sen herŞeyinLe bendeSin ![]() |
![]() |
![]() |
|