Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aleve, anda, dönüştürdün, kalbimi, mavi

Mavi Bir Aleve Dönüştürdün Kalbimi Bir Anda.

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mavi Bir Aleve Dönüştürdün Kalbimi Bir Anda.

Sensiz kaLan bu şehri yakmayı çok iSterdimMavi bir aLeve dönüştürdün kaLbimi bir anda

Tutuşturmak istedim Beni böyLe umarsız bırakıp gitiğin, ZaLim bu şehri yakamadım

GözLerin dikiLdi karŞıma bir caddenin tam ortasında İnanıLmaz güzeL bakıyordu gözLerime hafif ısLak

En özeL,, en biLinmeyen türLeri, açmıştı papatyaLarın HatıraLarınLa titriyordu için KuşLar kanatıyordu gönLümü

Gri buLutLar geçiyordu göĞümden AnLamak üzereydim neronun romayı neden yaktıĞını

KaranLık bir koridor açıLdı önümde anLayamadım Yenik düşmüş bir napoLyon kadar mutsuzdum asLında İntihara kaLkışan hitLer kadar çareSiz

Yakmak üzereydim Ki bu şehri, hatıraLarın içLi bir yaĞmur gibi boşandı üzerime

KediLer geçti birden kavŞakLarından şehrin Acı acı miyavLadıLar gözLerime baktıLar KızgındıLar, kırgındıLar

OnLar da tutuLmuşLar anLadım sana bendeki kadar OnLarda terk ettiğin bu şehri çareSiz yakmak istiyorLar YakamıyorLar

SaçLarın dikiLdi karsıma bir sokak köşeSinde Her teLinde parmakLarımın izLeri parLıyordu BenzerSiz kokunu aLıyordu kıvrımLarından rüzgar

GözLeri doLuyordu saçLarına bakan kediLerin Her biri kenarda darmadağın ÇömeLip kaLıyordu, yutkunuyordu

Rengi kaçıyordu pencereLerden perdeLerin

Nereye yürüdüySen, bakıŞın, duruŞun seSin

AnLadım söndürmeyeLim tutuşan yüreğimi

Kendimi yakmış oLurum yakarsam bu şehri

Çünkü sen herŞeyinLe bendeSin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com