![]() |
Sen Zaten Yokmuşsun Ki.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Zaten Yokmuşsun Ki..Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum ![]() Bütün sözcükler yetersiz ![]() ![]() Hiçbir şey yazmak istemiyorum ![]() Engin denizlerde kulaç attığım üstüme gökkuşağını kuşandığım bu aşk yalanmış ![]() Şimdi karanlık sularda boğuluyorum ![]() Gökyüzü kurşun gibi ağır ![]() Ne yana dönsem yalan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin gözlerinle mi baktım dünyaya ![]() ![]() senin ellerinle mi çiçek derledim ![]() ![]() sevinçti aşktı göğsüme bastım ![]() Kocaman bir yalanı seninle mi yaşadım? Gözlerine baktığım zaman cennet bahçesine geçerdim ![]() ![]() Bir aldatmacaymış kötü bir rüya ![]() ![]() Kötülüğün bile bir yüzü vardır bir görünüşü ![]() ![]() ama en beteri buymuş ![]() ![]() ![]() Bir masal olsaydın razıydım bir şiir olsaydın alır saklardım ![]() Güzel bir yüz kalırdı senden geriye hoş bir anı ![]() ![]() kimsenin dokunamıyacağı bir tarih ![]() Ama hiçbir şey kalmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ışığı yutan karanlık ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kör kuyularda kaynak suyu aramışım ![]() Nasıl olsa biterdi bu aşk ![]() Ama unutulmaz bir hatıra gençliğin en güzel anısı olarak kalsaydı ![]() ![]() Sen hiçbir şeyin değerini bilmedin ![]() Kökün çürük yaprağın kül meyvan zehirmiş ![]() Ben seni aşkın yerine koymuş aldanmışım ![]() Kabahat sende değil ben insan tanımamışım ![]() Sana karşı öfke duymuyorum kırgın değilim kızgın değilim ![]() ![]() ![]() Asıl kızılacak kişi benim ![]() ![]() ![]() Senin ihanetin bana koymadı ![]() ![]() ![]() ![]() bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım ![]() Sen zaten yokmuşsun ki ![]() ![]() senin neyine yanayım |
![]() |
![]() |
|