![]() |
Işın Kılıcı'nı Türkler kullansa neler olur? (süper) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Işın Kılıcı'nı Türkler kullansa neler olur? (süper)+oeehehah sıcahhh lan bunun ucu ters duttuk herhal zopayı +kim soğan doğradi lan benim isin kılıcıyla? ulan ulannnnn ![]() ![]() ![]() +oğlum var ya dizecen buna şööyle bir et bir domates bir patlıcan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +ben bunun aynısından tahtakalede gördüm almadım ![]() +hele bakiyim bi çin malı mı? +bunu sahile götürelim mi lan? kızlar frizbi oynarken havada ortadan ikiye böleriz amma muhabbet olur ha +orjinalmi bu?yan sanayi abi bu ![]() ![]() +oğlum kurcalamayın onu ne kadar yakıyo o haberiniz varmı? +üst modeli var bunun arkadasta +kesmez lan bu ![]() +bizim bacanak buna bi baksın;aynısını sanayide toplatır +aynısı tahtakalede 5 milyon +gerçek gibi lan! *zvooinn* ![]() ![]() ![]() ![]() +gerçekmiş ahhhhh +benim dayı oğlu almanyadan getirecek bundan ![]() ![]() + lan bildiğin gece lambasını kılıç diye yutturdular bize iyi mi + bukadar mı uzuyo lan bu -benim evdeki el feneri bile sisli havada ta bulutlara kadar çıkıyo + kını nerde lan bunun? +abi ona normal kılıç kını olmaz ışın kılıcı o +onu 150lik florasanın içine sokuyosun + benimki seninkinden uzun mu ne *çemşit abiğğ bak şimdi napcam?bu ışın kılıcını parmaklarım arasından geçiricem hemde gözlerim bağlı olarak *benim babamın ışın kılıcı senin babanın ışın kılıcın çizeeer *cemşit abii bak bi tane daha ışın kılıcı aldım -oğlum napcan bi tane daha savaşmı çıktı? *olsun abii bulunsun fazla ışın kılıc göz çıkartmaz * bak şimdi ışın kılıcımı nasıl başımın üstünden çevircem * ışın kılıcımın ışığı yanmıo cemşit abii pilimi bitti acep - ne pili olum şarjı bitmiştir * şuraya basıncamı çalışıoyrdu buu - naptın nan midemden geçirdin ışığı ahh öldüm * çalıştı çalıştı ışın kılıcım çalıştı cemşit abiiii cemşit abii * ışın kılıcımın gücü adına - öyle deme oğlum diğer kılıçların gücüne gider *iyi akşamlar sayın seyirciler ![]() *ve işte karşınızda ışın kılıcı *anneee ışın kılıcımı gördünmü? -babana sor yavrum en son bıyıklarını düzeltiyodu +tık tıkkk -kimooo +selattin abiii -noldu nan gecenin bi yarısı? +abi şu senin ışın kılıcını bi versene abi -eee +benim hatunu dövmekten canım sıkıldı bi 2 ye ayırayım dedimde alıntı ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Işın Kılıcı'nı Türkler kullansa neler olur? (süper) |
![]() |
![]() |
#2 |
sam00
|
![]() Cevap : Işın Kılıcı'nı Türkler kullansa neler olur? (süper)Woow!! süper::D:D ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|