![]() |
Duamsin....Dualarimsin.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duamsin....Dualarimsin....DuamsıN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yar ![]() ![]() Koyu Kara Kapkara Bir Gecenin İçinden UsuLca Yüreğimden Sızdırdığım Bir Kaç Soğuk CümLem Var ![]() ![]() Ben İçimden Sessizce Söylerken Sen Beni Hep Duyuyorsun ![]() ![]() ![]() Ben Artık YaLnız ELLerimi Açtığımda GeLiyorum Senin Yanına Sessizce Giriyorum Ruhuna Yavaşça SokuLuyorum Ve DuaLarımın En GüzeLiyLe Senin İçin SakLadığım Busemi Konduruyorum Biraz Utangaç Bir EdayLa Yanağına ![]() ![]() BiLiyorum Hissediyorsun Çünkü O An Yüreğine Dokunuyorum Sıcacık OLuyor KaLp AtışLarın HızLanıyor Ve BiLiyorum Ki Sende O Anda UsuLca Beni Öpüyorsun ![]() ![]() ![]() Her Lahza ELLerimi Açtığımda Ve "O"na Yüreğimi SaLdığımda Gideceği Tek Kapıdan Seni Umud Ediyor BiLiyorsun DeğiLmi Yar ![]() ![]() Rabbimden Bir Seni DiLiyor ![]() ![]() ![]() Ben Sana Ne Kadar ALışmışım Ey Herşeyimi Adadığım Can Canan Can Parçam Diğer Yarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet Herşeysin Sen Senin Adın Herşey ![]() ![]() ![]() Benim Herşeyimsin Sadece ![]() ![]() ![]() Sen Hem Hüznümsün Hem Hüznüme Güneş Açtıran Baharım Hem GözyaşLarımsın Hemde DuaLarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Candaki Canımsın Cantanem Goncamsın ![]() ![]() ![]() Duamsın DuaLarımsın Hep DuaLarımdasın ![]() ![]() Şimdi MeLtemine Naz yaptığım GeceLerin Tek Çaresisin ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Herşeysin Herşeyimsin Evet Duamsın Sen Bütün DuaLarımsın ![]() ![]() ![]() HatırLıyorsun DeğiLmi Yar Hani Bana Sen ÜzüLürsen Ben Hissederim Demiştin Hani Cennetteki Tuğba Ağacını AnLatmıştın ![]() ![]() Hissediyorum HatırLıyorsun BiLiyorum Hiç Unutmadın Ki ![]() ![]() ![]() İşte Şimdi Bende O Tuğba Ağacının Bütün YaprakLarıyım Ve Hep Senin Yanındayım ![]() ![]() ![]() HissedebiLiyorum ![]() ![]() Ey Gece YükLediğim Yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana DuaLarLa GeLiyorum ![]() ![]() ![]() Yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Benim DuaLarımda Tek YaLvardığım Canandan Tek DiLeğim Tek İsteğimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Benim Ona Adanmış En GüzeL Parçam Sabrım İmtihanım Kazancım Ve DuaLarımda DöküLen GözyaşLarımsın ![]() ![]() ![]() Sen Benim DualarLa Kavuşacak oLduğum Bana YazıLmış Yazgı Sen Kara KışLarda Yanan Ruhuma Baharsın ![]() ![]() Sen Duamsın DuaLarımsın Hep DuaLarımdasın ![]() ![]() ![]() Seni duaLarım gibi seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|