![]() |
Artık Cok Gec... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık Cok Gec..." Bir gidişi yaz" dediler, "yazarım" dedim ![]() ![]() ![]() Susardı, susardım, susardık, suskularca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilinir bilinmez bir şarkının içinde kaybolurduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giderken durdurmalıydın beni, yapmalıydın, yapamadın ![]() ![]() ![]() İnsan isterse yolları aşıyor, sen kapının eşiğini aşıp gelemedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi acı, yolunu şaşırmış bir deniz kaplumbağası gibidir yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sen, adı geçmişte saklı ince bir sızı… Şimdi biz, bir şarkıdan çalınmış iki nota gibiyiz ![]() ![]() ![]() Bir kapının eşiğinde kaldı her şey ![]() ![]() ![]() Şimdi, kaldır gözlerini ve geceye bak ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsenin öğretmediği bir şeyi öğretmeni dilerdim, ayrılırken… Ama sen herkesin öğrettiğini yineledin ![]() Şimdi aşk, inançlarını yitiren bir ayyaştır köprü altlarımda… Biz ki geceleri paylaştık, yastığı, şarkıları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geride kalan kırık ezgiler ve yorgun ruhların dansı ![]() Sokağımın serseri gülüşü, gençliğimin asi sevgisi, isyanımın suskun gezgini… Gitmeye meyilli değildim, olduğum gibiydim, dinletemedim, dinletemedin, dinletemedik belki de ![]() Şimdi sen, aksak bir hüzün, nerede coşacağını bilmeyen… Şimdi ben, değişemeyen bir şehir, nasıl seveceğini bilmeyen ![]() Şimdi biz, olmayan bir şeyiz ![]() Bir kapının eşiğinde kaldı her şey ![]() ![]() Seni sevdim ama gönderdin ![]() ![]() ![]() Susuyorum, susuyorsun, susuyorlar, suskularca ![]() ![]() ![]() Gerçekte kim olduğunu çok düşündüm, Özleminin yer yer sağanak yağışlı olduğu zamanlarda galiba artık biliyorum ![]() Sen; büyümeye zamanı olmayan çocukların, dar zamanlarda attığı içten bir kahkahasın… Beni beklemeye gidiyordun, galiba yolu şaşırdın Bir gidişi yaz, dediler, yazarım dedim ![]() ![]() Bir gidişi yaz, dediler, yazarım, dedim ![]() ![]() Bir gidişi yaz, dediler, yazarım, dedim ![]() ![]() Bir gidişi yaz, dediler, yazmaya giderken kendimden geçmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|