![]() |
ßir Tutam Mavi İcin Hersey |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ßir Tutam Mavi İcin HerseyKendi suretimdir sandım önceleri ![]() ![]() Ben sandım ![]() Kendimden sandım ![]() ![]() Hayatımın anlamının bir çift mavi göz de saklı olduğunu, Can'ımın parçasını bulduğumu ve dahasını, çok daha fazlasını ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşıyorum!! Yaşadıkça anlamlanıyorum, Anlamlandıkça buram buram "aşk" kokuyorum ![]() ![]() ![]() Nefesin nefesime,ömrün ömrüme eş olsun diye, Gözlerine başka hayaller değmesin diye, Avcumdaki çizgiler yalnız senin ellerinle birleşsin diye, Öylesine işte ![]() ![]() ![]() İçten, İçimden, İçimin en kuytularına değin Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() Gökkuşağından daha renkli açıyor çiçeklerim ![]() ![]() ![]() Büyüyoruz ![]() ![]() ![]() Gittikçe büyüyüp, büyüdükçe güzelleşiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık aynaya baktığımda suretimden önce seni görüyorum ![]() ![]() "Önce senin gözlerin, Önce senin nefesin, Ömrümün sonuna kadar tek önceliğim ![]() ![]() ![]() Herşey bir tutam mavi uğrunaydı; Biraz gökyüzünden, Biraz denizden, Biraz da kalbimizden ![]() ![]() ![]() Bir tutam mavi için herşey; Bir tutam bakış ![]() ![]() ![]() Bir tutam mavi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|