![]() |
Tahmin Edemedım Bukadar Yıkılacağımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tahmin Edemedım Bukadar YıkılacağımıHiç tahmin etmezdim bu kadar acı çekeceğimi beni bırakıp gittiğini ![]() ![]() ![]() ![]() Yada ![]() ![]() ![]() ![]() Yada aslında tüm hayallerimde sen vardın,her gece geliyordun rüyalarıma ve en güzel anları yaşıyorduk seninle o rüyalarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela çok istesem de sıkı sıkı sarılamıyordum sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen farkında değildin ama yavaş yavaş serum gibi giriyordun kanıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanında oluşan kırgınlıklarımı unuttum yanında,elini tuttuğumda, aslında aşk buymuş diyordum da, heyecanımı anlamandan korkuyordum sebepsiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En zor anımda ,hiç tahmin etmediğim bir anda çıktığında karşıma ve o köprüden zorla geçirdiğinde beni; ilk kez korkumla karşıya karşıya gelmiş ve ilk kez cesareti bulmuştum yanı başımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve umut bağlamıştım aniden; sana ait hayallerimin, davetsiz misafirleri korkularımı da yok edeceğime dair ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir zaman sevgimi ifade edemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen sevdiğimdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "İnsan yüreksiz yaşayabilir mi?" Diye sormuştum dostuma ![]() ![]() ![]() "Hayır" demişti de bana, ben kendimi göstererek, "Yaşar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet insan yüreksiz de yaşardı sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sigara gibiydin benim için yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilirsin sigarayı ne çok içerim yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden gittin demiyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama giderken yüreğimi neden bırakmadın bana? Yüreksiz insan yaşar mıydı? Evet yaşardı ![]() ![]() ![]() Ama bu gerçekten yaşamak mıydı? Neden benim kadar sevmedin de diyemem asla, zorla sevgi dilenecek kadar onursuzlaşmadım daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden diye sormuyorum sana biliyorum hiç hakkım olmadı buna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sevmeye hakkım var sanıyordum ama ona da hakkım yokmuş anladım sonunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim sigaram gibiydin hayatımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kötü konuşamam ardından, kötü konuşulacak biri olmadın asla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir vurgunun ardından, aslında asıl sevdiklerimizin karşımıza çıktığının en büyük kanıtıydın artık yanımda olmasan da ![]() ![]() ![]() Kötü konuşamam ardından asla, sen hayatımda tanıdığım en iyi adamdın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir insanı öldürdün mü sen yüreğim? Kalbinin tam orta yerine batırıp bıçağı, seyrettin mi gözlerinin önünde kaybolmasını? Ya en sevdiğini öldürdün mü istemeden? Sırf o istiyor diye vazgeçtin mi onu sevmekten yüreğim? Kalbindeki sevgini boşaltıp gittin mi yaralı? Tüm acıları bırakıp olduğu yere, bir onun acısını alıp içine ilerledin mi yağmurda bir başına? Ve o yağmurla yıkanıp silmek istedin mi her şeyi?Silmek istedin mi tüm kırgınlıkları kalbinden? Geceleri karanlık çöktüğünde odana ve sessizliğin sesi çıldırttığında seni, kendini suçladın mı tüm olanlardan? Dil yarasının izlerini kapatabildin mi kalbinden peki yüreğim? Tüm yaşananlara rağmen tek kötü söz kondurmayıp sevdiğine, bütün kötü sözleri yüklendin mi üzerine? Sen benim sigaram gibiydin hayatımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahi sen hiçbir insanı öldürdün mü yüreğim? Ya yüreksiz yaşamaya çalıştın mı hiç? Sigarayı bırakmayı denedin mi peki? Ben hepsini yaşadım , bilemezsin acısını sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugunune iyi bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|