Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bukadar, edemedım, tahmin, yıkılacağımı

Tahmin Edemedım Bukadar Yıkılacağımı

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tahmin Edemedım Bukadar Yıkılacağımı

Hiç tahmin etmezdim bu kadar acı çekeceğimi beni bırakıp gittiğiniHep kaçmıştım çünkü, çünkü hep sensizdi gelecek planlarımKırılmaktan korktuğum için katmıyordum seni geleceğimin hiçbir yerine

YadaYada sadece kendimi kandırıyordum, yada sadece yüreğimi avutuyordum

Yada aslında tüm hayallerimde sen vardın,her gece geliyordun rüyalarıma ve en güzel anları yaşıyorduk seninle o rüyalardaSenin haberin olmuyordu ama ben günden güne bağlanıyordum sanaAma ben günden güne bağlanıyordum ruhuna

KorkuyordumKorkuyordum ve rüyalarımı bir türlü gerçekleştiremiyordum

Mesela çok istesem de sıkı sıkı sarılamıyordum sanaBelki de bu yüzden hep Galata'da buluşmak istiyordum seninle Hep belki tutarda atacağım dersin diyordum ve ben bu sayede sıkı sıkı sarılırım boynunaBelki sarılıp kokunu çekerim ruhuma

Sen farkında değildin ama yavaş yavaş serum gibi giriyordun kanımaVe her damla da can veriyordun bana, her işleyişinde kanıma bir gülüş bırakıyordun suratımda

Zamanında oluşan kırgınlıklarımı unuttum yanında,elini tuttuğumda, aslında aşk buymuş diyordum da, heyecanımı anlamandan korkuyordum sebepsizHep korktum,bilmeden nedeni korktum çaresiz

En zor anımda ,hiç tahmin etmediğim bir anda çıktığında karşıma ve o köprüden zorla geçirdiğinde beni; ilk kez korkumla karşıya karşıya gelmiş ve ilk kez cesareti bulmuştum yanı başımda Hatta cesareti abartmış, oturup sigara yakmıştım,sen karşımdaKendimi güvende hissetmiştim,ilk kez senin yanında bir korkumu yenmiştim

Ve umut bağlamıştım aniden; sana ait hayallerimin, davetsiz misafirleri korkularımı da yok edeceğime dair Sevinmiştim karabasanlarımın da karşımızda eriyip gideceğine düşündükçe sevdiğim

Hiçbir zaman sevgimi ifade edemedim Hiçbir zaman yazdıklarımı söyleyemedi dilim ; ama konuşamasam da hiçbir şeyi sevmemişti senin kadar kalbimVe hiçbir şey bu kadar ben olmamıştı senden önce sevdiğim

Sen sevdiğimdin Ondan da öte yüreğimSen yüreğimdin benim

"İnsan yüreksiz yaşayabilir mi?" Diye sormuştum dostuma

"Hayır" demişti de bana, ben kendimi göstererek,

"Yaşar" Demiştim gözümde bir damla yaşla

Evet insan yüreksiz de yaşardı sevdiğim Tıpkı gidişinin ardından bedenimin yaşadığı gibi Tıpkı gidişinin ardından bedenimin nefes alması gibi

Sigara gibiydin benim için yüreğimBir fark vardı aranızda Sen hiç zarar vermedin banaVe ben sigara gibi bağımlıydım sana

Bilirsin sigarayı ne çok içerim yüreğimGidişinin ardından daha bir bağlandım sebepsiz ona Senin gibi bırakıp gitmesinden korktumİyice tek kalmaktanYüreğimin ardındanBilmiyorum işte gitmesinden KorktumHer şeyden olduğu gibi onun da gitmesinden korktum

Neden gittin demiyorum sanaAsla hakkım olmadığını biliyorum buna

Ama giderken yüreğimi neden bırakmadın bana?

Yüreksiz insan yaşar mıydı?

Evet yaşardı

Ama bu gerçekten yaşamak mıydı?

Neden benim kadar sevmedin de diyemem asla, zorla sevgi dilenecek kadar onursuzlaşmadım daha Belki şu an bu yazı bile öyle gelebilir sen dahil bir çoklarına ama; ONURSUZLUK sevgiyi dile getirmekse eğer razıyım tüm onursuzluklara

Neden diye sormuyorum sana biliyorum hiç hakkım olmadı buna Asla soru sormaya hakkım olmadığı gibiYada asla kıskanmayaYada kızmayaÖzlemeye

Bir sevmeye hakkım var sanıyordum ama ona da hakkım yokmuş anladım sonunda

Sen benim sigaram gibiydin hayatımda Tek farkın vardı ondan, sen asla zarar vermedin bana

Kötü konuşamam ardından, kötü konuşulacak biri olmadın asla Tam tersi hayatın karşıma çıkardığı ilk iyi şeydin yaşamımda

Bir vurgunun ardından, aslında asıl sevdiklerimizin karşımıza çıktığının en büyük kanıtıydın artık yanımda olmasan da

Kötü konuşamam ardından asla, sen hayatımda tanıdığım en iyi adamdın Tüm kırgınlıklara rağmen hala aynı iyi adamsın

Hiçbir insanı öldürdün mü sen yüreğim?

Kalbinin tam orta yerine batırıp bıçağı, seyrettin mi gözlerinin önünde kaybolmasını?

Ya en sevdiğini öldürdün mü istemeden?

Sırf o istiyor diye vazgeçtin mi onu sevmekten yüreğim?

Kalbindeki sevgini boşaltıp gittin mi yaralı?

Tüm acıları bırakıp olduğu yere, bir onun acısını alıp içine ilerledin mi yağmurda bir başına? Ve o yağmurla yıkanıp silmek istedin mi her şeyi?Silmek istedin mi tüm kırgınlıkları kalbinden?

Geceleri karanlık çöktüğünde odana ve sessizliğin sesi çıldırttığında seni, kendini suçladın mı tüm olanlardan?

Dil yarasının izlerini kapatabildin mi kalbinden peki yüreğim?

Tüm yaşananlara rağmen tek kötü söz kondurmayıp sevdiğine, bütün kötü sözleri yüklendin mi üzerine?

Sen benim sigaram gibiydin hayatımdaTek farkın vardı ondan, sen asla zarar vermedin bana Ve ben hiç kötü konuşmadım hakkında

Sahi sen hiçbir insanı öldürdün mü yüreğim?

Ya yüreksiz yaşamaya çalıştın mı hiç?

Sigarayı bırakmayı denedin mi peki?

Ben hepsini yaşadım , bilemezsin acısını sevdiğimHiç bilmede dileğimBen yüreksiz yaşarım , varsın kalsın yüreğim ellerinde, yeter ki sen yüreksiz yaşama sevdiğim

Bugunune iyi bakYarin ne olacagi hic belli olmazHadi Gulumse

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com