Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
vazgeçmek

Vazgeçmek Mi?

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vazgeçmek Mi?

VazgeçmekBiraz garip bir kelime değil mi? Bileşik bir kelime mi? Eğer öyleyse "vaz" ne demek? Ya "geçmek" nerden,nereye geçiş bu?

Bazen bazı şeylerden vazgeçeriz ya bugün bunu merak ettimNeden vazgeçiyoruz? Madem vazgeçiyoruz peki neden bağlanıyoruz ona,neden bir ilişki oluşuyor aramızda?

Bu kadar kolay mı vazgeçmek diye sordum kendimeHep kolay vazgeçerim diyorum çünküÖylede yaparım zaten "vazgeçtim ben ondan" dediğim anda ilgimi keserim ona,bakmam,konuşmamAma içimde genede bir şey hissederim,bir bağlantı vardır sanki onla,o bağlantının uçları kopmaz hissederim içimdeGizlice isterim onu geriİçimden bir ses "istiyorum onu" derYa dudaklarım onlar vazgeçmiş dememiş miydim? Evet sadece o ince bağlantının uçlarıdır beni ona bağlamaya devam edenSıkıca sarılırım onlara,bazen koparmak için bazen de orda tutunsunlar devam etsinler diye

Vazgeçiyorum ya sonra,sonra ne mi yapıyorum? Dedim ya bazen o bağlantıyı tutmaya çalışıyorum diyeEğer o bağlantıyı sıkıca bağlamışsam oraya,küçük bir umut geçerse avuçlarıma sıkı sıkı tutunuyorum onaGeri dönüyorum bir nevi ona,kendime,belki de birçok şeye
Sonra hikaye başa dönüyor elbetteBen gene üzülüyorum,kırılıyorum,vazgeçmek istiyorum ve gene BİR ANDA vazgeçiyorum
Ya sonra,sonrasında hiç birşey yok,elimde avucumda hiç bir şey yokKeşke diyorum sonra farkediyorum keşke diye birşey de yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com