08-26-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazgeçmek Mi?
Vazgeçmek  Biraz garip bir kelime değil mi? Bileşik bir kelime mi? Eğer öyleyse "vaz" ne demek? Ya "geçmek" nerden,nereye geçiş bu?
Bazen bazı şeylerden vazgeçeriz ya bugün bunu merak ettim Neden vazgeçiyoruz? Madem vazgeçiyoruz peki neden bağlanıyoruz ona,neden bir ilişki oluşuyor aramızda?

Bu kadar kolay mı vazgeçmek diye sordum kendime Hep kolay vazgeçerim diyorum çünkü Öylede yaparım zaten "vazgeçtim ben ondan" dediğim anda ilgimi keserim ona,bakmam,konuşmam Ama içimde genede bir şey hissederim,bir bağlantı vardır sanki onla,o bağlantının uçları kopmaz hissederim içimde Gizlice isterim onu geri İçimden bir ses "istiyorum onu" der Ya dudaklarım onlar vazgeçmiş dememiş miydim? Evet sadece o ince bağlantının uçlarıdır beni ona bağlamaya devam eden Sıkıca sarılırım onlara,bazen koparmak için bazen de orda tutunsunlar devam etsinler diye
Vazgeçiyorum ya sonra,sonra ne mi yapıyorum? Dedim ya bazen o bağlantıyı tutmaya çalışıyorum diye Eğer o bağlantıyı sıkıca bağlamışsam oraya,küçük bir umut geçerse avuçlarıma sıkı sıkı tutunuyorum ona Geri dönüyorum bir nevi ona,kendime,belki de birçok şeye
Sonra hikaye başa dönüyor elbette Ben gene üzülüyorum,kırılıyorum,vazgeçmek istiyorum ve gene BİR ANDA vazgeçiyorum
Ya sonra,sonrasında hiç birşey yok,elimde avucumda hiç bir şey yok Keşke diyorum sonra farkediyorum keşke diye birşey de yok  
|
|
|