![]() |
Erkeğin Ağzından Laf Alma :)))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeğin Ağzından Laf Alma :))))![]() Kadın: Ben ölürsem ne yaparsın? Tekrar evlenir misin? Adam: Hayir ![]() Kadın: Neden? Evli olmak hoşuna gitmiyor mu? Adam: Öyle demek istemedim ![]() ![]() Kadın: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki? Adam: Tamam ![]() ![]() ![]() Kadın: (yüzünde üzgün kırgın bir ifadeyle)Evlenirsin ![]() Adam : (ne diyeceğini bilemez ve azıcık kızgın bir iç çeker) Kadın: Onunla bizim yatağımızda mı yatarsın? Adam: Başka nerde yatılabilir ki? Kadın: Benim resimlerimi kaldırıp yerlerine onun resimlerini koyar mısın? Adam: Sanırım bu yapılacak en uygun şey olur ![]() Kadın: O zaman onun benim ayakkabı koleksiyonumdan Ayakkabılar giymesine de izin verirsin? Adam: Hayir onun ayakları 37 numara ![]() ![]() ![]() Kadın: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam : HaaSi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|