![]() |
Bırakın Beni Çok Yorgunum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırakın Beni Çok Yorgunum..Ne varsa içimde kalan, geçmişten getirip yüreğimi kirlettiğim, ağırlığını veriyor üstüme ![]() ![]() Aşkı bulduğumu sandıklarımdan, aşkı kaybedenlerden, sevdaya sözüm ona inanlardan, konuşunca mangalda kül bırakmayanlardan ve hepsinin benimle karşılaşmasından yorgunum ![]() Yazmış, baharmış, kış gelmiş bana ne! Mevsimlerle derdim olmaz ki benim, mevsimine göre aşk satanlardan yorgunum ![]() Dur demekten, yapma demekten, görmekten, görebilmekten, anlamaktan, algılamaktan, önceden hissetmekten, sabretmekten yorgunum ![]() Hani şarkıda der ya: “Yorgunum hancı, şuraya bir yatak ser yavaş yavaş…” Bir hancı bulsam, yatağımı kendim sermeye de razıyım ![]() Gözlerime iğneler batıyor uykusuzluktan, kalbime saplananlar ise aşktan değil; insanlardan, insanlardan… Anlamayanlardan, ders almayanlardan, her seferinde aynı yerde yeniden düşenlerden, dinlemeyenlerden, kendini eğitemeyenlerden, sevmeyi öğrenemeyenlerden dolayı yorgunum ![]() Önceden kesiliyor herhalde cezası yaşamın ![]() Bırakın beni çok yorgunum… Biraz dinlenebilsem toparlanırım ![]() Neredeysen çık ortaya hancı, yatak falan da istemez ![]() |
![]() |
![]() |
|