![]() |
Yalnızlığımı Yazıyorum...Yalnızken..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnızlığımı Yazıyorum...Yalnızken..!Yalnızlık! Yaramsın! Çıkamadığım duvarlarına kanımı akıttığımsın ![]() ![]() Ciğerime ölümümü üfleyen sigaramsın ![]() ![]() Uyanamadığım kabusum ![]() ![]() Alnımdaki iki çizgi ![]() ![]() Gözümde gittikce siyahlaşan bakış ![]() ![]() Islak avuçlarımda titreyen BUGÜNÜMSÜN! Yalnızlık! Yaramsın! Yaramı kanatansın! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlık ![]() ![]() Bir yandan tercihim ![]() ![]() Öbür yandan ahımsın ![]() ![]() İnsanlığımı zorlayan ![]() ![]() Nefretimi telkin eden akranımsın ![]() ![]() İnceden inceye bir öLüş varyazLıktan gebe kaLan ![]() ![]() ![]() Yaramı dürtüp dürtüp kanatanımsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaz karanlığım ![]() ![]() Yaz yaramın kanıylayaz yaralandığıma ![]() ![]() ![]() Yaz yalnızlığımı ![]() ![]() ![]() Devir sırtıma bir kış gecesini ![]() ![]() Yağdır ellerindeki nasırları rüyalarıma ![]() ![]() Yaz karanlığım ![]() ![]() Yaz acımadan ![]() ![]() Lanet oku tükürükler saçarak ![]() ![]() Akıt bir damla kanımı topraga ![]() ![]() Yaz karanlığım ![]() ![]() Yaz ![]() ![]() Boş durmasın sol elin ![]() ![]() Yarama tuz bas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir haykırıştır yalnızlıgımhepinizmi sağırsınız ![]() ![]() Haykırmak istiyorum dagların zirvesinde ![]() ![]() Haykırmak istiyorum bos kumsallarda ![]() ![]() Haykırmak istiyorum tek kalabildigim her yerde ![]() ![]() Yasamak istiyorum oralarda huzur içinde ![]() ![]() Son nefesimi verene dek ![]() ![]() Benden baska kimse olmadıgı için yalnız kaldıgımı bilerek ![]() ![]() ![]() Yalnız ve kimsesiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|