![]() |
Yaşam Kaynağım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşam KaynağımDİLİME DÖKÜLMESEDE GÖZLERİMDEN AKITTIKLARIMLA ANLA SENİ SEVDİĞİMİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Damla damla oldu aşkın döktüm gözler önüne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acemi, korkak, yılmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sense anlamadın sana ağladığımı ![]() ![]() ![]() ![]() Gülümsedin gözlerimin içine ![]() ![]() ![]() -Ne oldu yine ![]() ![]() ![]() Bense, dürüst olamadım sana ![]() ![]() ![]() -yok yok hiç birşeyim ![]() ![]() İçimden bi ses fısıldadı: -Sensin benim herşeyim ![]() ![]() ![]() Öylesine sevmedim seni ![]() ![]() Ben seni yüreğimde görünce sevdim ![]() Boş bir anımda değildim ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevmelimiyim diye doğrusu hiç düşünmedim ![]() ![]() ![]() Savunmasızdım ama, tanıyordum aşkı ![]() Seni sevdiğimde yoktu kelimelerin anlamı ![]() ![]() ![]() Ne zaman nerde yüreğimden kopacağını bilmeden yaşıyordum ![]() ![]() ![]() Ben seni sevmeden önce bu kadar güzel değildi gece, Baktığımda gökyüzüne, içindekini göremiyordum ![]() Ben seni sevmeden önce, ateş nasıl yakar bilmiyordum ![]() ![]() ![]() Haykırabilsem ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni sevmeden önce bilmiyordum ![]() ![]() Önceden de böyle güzelmiydi nefes almak? Önceden de böylemiymiş aşık olmak? Haykıramıyorum ![]() ![]() ![]() Önceden de böylemiydi susmak? Konuşmak istiyorum suskunluğum susturuyor beni ![]() ![]() ![]() Ben seni sevmeden önce bilmiyordum çaresizliği ![]() ![]() ![]() Haykırabilsem ![]() ![]() Anlatabilsem içimdekini ![]() ![]() ![]() Söylesem, içimde kalmasa bu güzel aşk hikayesi ![]() ![]() ![]() Anladım ![]() ![]() ![]() Sus konuşma şimdi ![]() ![]() Sen mızıkçı bir çocuk olarak bil beni ![]() ![]() ![]() Sayki; beğenmedi bu oyunu ve gitti ![]() ![]() Bakma gözyaşlarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akıttım ve bitti ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|