![]() |
Artık Herşey İçin Çok Geç Demek İçin Çok Geç.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık Herşey İçin Çok Geç Demek İçin Çok Geç....Unutmak zorundayım ![]() ![]() ![]() Göz yaşlarımı bir kenara atmak ve senden kopmak zorundayım ![]() ![]() ![]() Artık ne sana dönebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmayı hiç bilmem ben ![]() ![]() ![]() Hiç alışmamışım ki böylesine sevilmelere ![]() ![]() ![]() Hiç alışık değilim ki karşılıklı sevdalara ![]() ![]() ![]() Onun için diyorum ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmkansızlıklar ve ulaşılmazlıklarla geçen bir ömrün sonunda ![]() ![]() ![]() Belkide ilk defa aşkı sende bulmuştum ![]() ![]() ![]() Belkide ilk defa böylesine tutulmuştum ![]() ![]() ![]() Yine anladım ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine ben kendi kendimi kandırmışım ![]() ![]() ![]() Ve bugün anladım ![]() ![]() ![]() Artık senden vazgeçmek zorundayım ![]() ![]() ![]() Yeniden denemek istesende olmaz ![]() ![]() ![]() Severek ayrılmış olsak da ![]() ![]() ![]() Küllenmiş bir aşk yeniden doğmaz ![]() ![]() ![]() Artık çok geç ![]() ![]() ![]() Biten şeylerin başına dönmek için geç ![]() ![]() ![]() Son pişmanlık fayda etmez ![]() ![]() ![]() Artık çok geç ![]() ![]() ![]() Bu yürek sevse bile kendini affetmez ![]() ![]() ![]() Artık çok geç ![]() ![]() ![]() Zorda olsa kendi yolundayım ![]() ![]() ![]() Ve farkına vardım ki ![]() ![]() ![]() Artık her şey için çok geç demek için bile çok geç kalmışım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|