|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilmediğin, mekanlarda, sevdim, zamanlarda |
Ben Seni, Hep Senin Bilmediğin Zamanlarda, Senin Bilmediğin Mekanlarda Sevdim... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Seni, Hep Senin Bilmediğin Zamanlarda, Senin Bilmediğin Mekanlarda Sevdim...Ben seni, hep senin bilmediğin zamanlarda, senin bilmediğin mekanlarda sevdim ![]() ![]() Bunu sana hiç bir zaman söyleyemedim![]() ![]() Anlatabilecek kelime bulacağımı hiç sanmadım![]() ![]() Düşlerimdeydin hep![]() ![]() Öyle büyüktü ki varlığın beni aştı ama sana ulaşmadı![]() ![]() ![]() Ben seni, hep uzak sevdim, uzak öptüm ![]() ![]() Sessiz, sakin, sen rahatsız olma, ürkme diye, benden kaçma diye usulca öptüm![]() ![]() Her nefesim senindi![]() ![]() Çünkü ben, sen nefes alıp verdikçe vardım![]() ![]() Ama sana ne sesimi, ne nefesimi duyuramadım![]() ![]() Çığlık oldu sevgim, çarpı herkese![]() ![]() Bir sana teğet geçti![]() ![]() Öğrenemedin![]() ![]() Söyleyemedim![]() ![]() ![]() Her kalemin ucuna düşen harf sendin ![]() ![]() Her dilimin ucuna gelen kelime sendin![]() ![]() Ben her yazdığım kelimede seni büyüttüm, ben her kurduğum cümlede seni büyüttüm![]() ![]() Sen bilmedin, ben söyleyemedim![]() ![]() ![]() Bahar sen varsan gelirdi, yaz sen varsan güzeldi ![]() ![]() Her gelişin bahar, her dokunuşun yazdı bana![]() ![]() Ben her bahar hüzün kaplar, her yaz yaşlar akıtırdım yokluğunda![]() ![]() Ben her baharı sen diye bekledim, ben her yazı sen diye geçirdim![]() ![]() Bütün güzelliklerini sana büyütüm![]() ![]() Sen bilmedin, ben söyleyemedim![]() ![]() ![]() En ateşlisi sanaydı aşkın ![]() ![]() En güzeli, belkide en büyüğü sanaydı![]() ![]() Gizli gizli yanardı yüreğimde![]() ![]() Aşkım büyüktü, ateşi büyüktü, giz'i hepsinden büyüktü![]() ![]() Gösteremedim![]() ![]() Nasıl beni yakıp, erittiğini bilemedin![]() ![]() Oysa sen buz gibiydin![]() ![]() Yine de gelmedin![]() ![]() Nasıl bir yürek büyüttüm sana gizli gizli![]() ![]() Sen bilmedin, ben söyleyemedim![]() ![]() ![]() Her şarkıya seni koydum, her şarkıyı sana yakışırdım ![]() ![]() Sen varsın diye söyledim hepsini ama sana duyuramadım![]() ![]() ![]() Hep benimle olduğunu hiç bilmedin Hayalinle yatar, hayalinle kalkardım anlamadın Anlamadığın, hissetmediğin için dokunamazdım sana, duvarların öyle kalındı ki, yapamadım![]() ![]() |
|
|
|