Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alıştım

Alıştım Zaten ..

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alıştım Zaten ..

Yas tutan iki çift gözdü yoklugunda geceler sessiz geceler sensiz mutluluk bensiz hazanlar nedensiz karanlıklar sebepsiz çökmüştü dünyamaYorgundu yüregim hasretini çekmekle gözyaşlarıma sarıp sevdanı mechullere dogru gitmekle sensizligi katıp gecelere yorgun düşmekle yeterince acılara büründü

Sebepsizdi gidişin anlamsızdı veda edişin ne kadar da içimi sızlattı unut deyişin ve sonra arkana bakmadan öylece gidişinGünahlarını üzerime öylece yükleyip kalbime hanceri indirip yüregin sızlamadan ellerini bana dogrultup elveda deyişin yüregimin azaplara boyun bükmesine neden oldu

Nasıl gidebilirdin böyle veda edebilirdin sevdamızdan büyük bir maziyi üzerime nasıl yıkabilirsin nasıl nasıl gidebilirsin

Solarken umut güneşi yanarken sevda ateşi nasıl katlanılır bu ayrılık işi nasıl nasıl gidebilirsin

Anılar yorgun bu akşam

Sorma nasıl geçiyor sensiz yaşam

Kalbin sanki bir taştan

Git dönme alıştım zaten

Siyaha bürünüp hüzünleri giysemde

Mazinin yüküyle ezilsemde

Gözyaşlarım damla damla dökülsede

Git dönme alıştım zaten

Öylece gitmek sana yakışırdı

Gönlüm kendiyle savaşırdı

Gün gelir sensizligede alışırdı

Git dönme alıştım zaten

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com