Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çekiş, dışa, gibisin, içimde, vurulmamış

Dışa Vurulmamış Bir İç Çekiş Gibisin İçimde..

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dışa Vurulmamış Bir İç Çekiş Gibisin İçimde..

Şimdi Ne yokluğundan yakınmakne varlığını kazanmaya uğraşmak

Ayağa kalk desem yüreğime bir sürgün olur gideceği yollar Ardıma bakmadan gitsem içimde varolan aşk beni çarmıha gerer gittiğim her yerde

Şimdi susmalıyım

Şimdi daha da yalnızlaşmalıyım hayat çırılçıplak kalmalı ellerimde Düşlerimi tanımsız düşürmeliyim gözlerimden Ve her gelen gün bitimsiz bir ölüm olmalı yüreğimde Ve ben haziran titremesinde sonu uçurum bir uzun yolculuk olarak asılı kalmalıyım senin zamanın da

ŞimdiArsızca tenime dokunan yalnızlık ruhumda hissiz bir ayaklanma simya değmemiş bir yürek ve tükenmiş bir bedenle geldim sana

ŞimdiBir adanmışlığın geride bıraktığı boşluğa incittiğin gülüşlerimi ekledim

ŞimdiSözcüklerin ihanetini taşıdığın yerde yüreğimden sana taşıyamadığım aydınlıkta umarsız sözcükler ekliyorum ikimize

ŞimdiGözlerime bak ve anla beni

Parçalanmışlıklarımı al ve içine yaşamsal anlar yama

Ağlamayı sustuklarımı al ve kurak gözlerine yağmur ekle

Gülüşüme eklediğim iç kanmalı suskunluklarımı duy ve sözcüklerine susku içine sesleniş yap onları

Şimdi Dışa vurulmamış bir iç çekiş gibisin içimde

Avutma düşlerimi hırpala yak darmadağın et hadi durma öldür bendeki seni

Şimdiözlediğim sen olmasan diyorum Tek kişilik bir yalnızlığa soyunsa yüreğim Sana dair olmasa tutulduğum şarkılar Senden kaçmak uğruna nefrete sığınmasa yüreğim

Kaçtıkça senin geçtiğin bütün yollardan üzerime sen eklenmesen diyorum uğradığım bütün duraklardan Yani kaçmalarım olmasa senden sana Senin intiharların düşmese düşüşlerime Sussam susuşlarına

Şimdisenden kaçmak uğruna sığındığım tenhalıklardan sen çoğalmasan diyorum

Ve şimdineden bilmiyorum yine sana çoğalıyor sevmelerim senden azalırcasına

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com