Gece.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gece..Herkesin uyuduğu saatleri seçiyorum ben uyanmak için ![]() ![]() Amaç,gayesiz,hedefsiz bomboş yollarda umarsızca köklüyorum gaz pedalını ![]() İbrem içimde kopan kıyametin nirvanasını gösteriyor Bir çığlık var kulağımda son ses Eşlik ediyorum tütünden çatlamış sesimle![]() Kafamda biriken yüzlerce soruun cevabını ararken,sürekli kendimi kandırdığımı farkediyorum Hiç utanmıyorum kendimden Hiç korkmuyorum kendimi kaybetmekten Umarsızca kocaman kocaman yalanlar söylüyorum kendime Kendimi aldatıyorum kendimle Ne o ayıp mı?Kesinlikle değil ![]() ![]() ![]() Ömrümün istasyonuna uğramış onca hatrı sayılır "dost, arkadaş,akraba" bana bunu yaparken sesim çıkmadıda şimdi mi çıkacak? ![]() ![]() Çok rahatım ben![]() Acıyla besleniyorum Kendimi kanatıyorum sapıkça bir hırsla Dişlerimin arasında kendi etim,yiyip yiyip bitiriyorum kendimi Mutlu ediyor beni ağzımdaki kan tadı![]() Gecenin karanlığını seviyorum Sinsi sinsi üzerime çöken gri bulutları,havadaki pusu seviyorum Hep yağmur yağsın,fırtına,kasırga olsun![]() Çamur olsun her yan![]() Gece olsun ki ben kendi içimdeki kadınla yüzleşeyim Kendimle kavgamı kimse görmesin,bilmesinler kendimi karşıma alıp küfrederken nasıl sessizce dinleyip sustuğumu![]() Sabah olduğunda yağmur temizlemiş olsun cinayet mahalini![]() O yüzden geceyi seçiyorum ![]() O yüzden uyumuyorum![]() Her gece bekliyorum ağır ağır sabaha dönen şafağın ilk saatlerini![]() Çünkü sende öyle bir gecede,öyle imkansız bir saatte gitmiştin![]() İşte o yüzden kendimden nefret eder gibi görünsemde,sarıp sarmalıyorum senden kalan tek tük yürek parçacıklarını![]() ![]() |
|
|
|