![]() |
Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve büyü bozuldu Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Benliğimi göklerde hissettiren Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Kalbimi bembeyaz güvercinler gibi özgür kılan Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Varlığımı somutlaştıran -sen- bittin ! Sen sandığımın kocaman yüreğimde büyüttüğüm sevgim olduğunu görmekVe Büyü Bozuldu! Sen Bittin!öğrenmekVe Büyü Bozuldu! Sen Bittin!bilmek Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Aklımın alamaycağı bir hayretle mutlu ediyor beni şimdilerde ! Demek ki -ben-mişim Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! -sen- sandığım Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Demek ki -ben- mişim aslında yaşadığım huzurun mimarı Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Demek ki istersem Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! açarsam yine gözlerimi umuda yaşayacağım daha da çok mutluluk olacak ! -Şüphesiz doğru bildiklerim var Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! ne harika Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!- İlk defa içim rahat ! Gördüğüm güzel bir rüyanın Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! gerçek olmadığını farkındalığım daha da sağlam bağlıyor şimdi beni hayata ! Ve hayata verecek ondan alacak ne çok şeyim var hala ! -Yaşamanın- farkındayım Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Gözlerimde binlerce yıldız var yarınlara umutla parlayan Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Bir tek varlığım var ama ona sığan binlerce anlam Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Ara sıra hüznün en dibine vurup Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Acının zift gibi koyu tadını hissetsemde Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Yenilgiyi kabul etmek için beyaz bir bayrağa sahip olabilmeyi dilesem de Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! -Farkındalığın hazzı- genel geçer kılıyor tüm bu kasvetli ideleri Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Ve büyü bozuldu Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Hayat mı ! o daha yeni başlıyor Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! |
![]() |
![]() |
![]() |
Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ah bu sözler, yok mudur derinden yaralayan Ah bu gözler, yok mudur beni sana bağlayan Ah bu izler, gerilerimi gizlemekte sisler Pusu kurmuş çakallar da peşimde nöbet bekler Garip bir ikilemde kaldı ruhum ben huzursuzum Yokluğunda umutsuzum ve tercihimde suçsuzum Sorularına cevap arayan yalnız bir yolcuyum Kaderim senin ellerinde çaresiz ve mutsuzum Kalsam neye yarar ki,bilmem,gitsem kime zarar Düşündükçe bu durum beni en derinden yaralar Cevaplayamadığım sorularımla verdiğim en zor karar Zararın neresinden dönersen dön yine zarar En kötü karar kararsızlığımdı kimi zaman, Bir an gelir ve der'dim derdim nedir benim? Zaten ben dünümü mahvettim,kahrettim, Yarınım senin ellerinde,hazırım dinlemeye,son sözünü söyle ![]() ![]() ![]() Doğruya ulaşmaya çalışırken yanlışlarım çok oldu Aldanışlarımla sevişirken haykırışlarım doğdu Haykırışlarım,yıpranışlarım oldu,yüzümün güneşi soldu Ağlamamaya çalışırken gözyaşlarım sel oldu İçimde büyük bir sessizlikti sensizlik,öğrenilmiş çaresizlik, Halsizlik üstümde,sensizlik bende, İhtiraslı itirazlarım vardı kendi halime Gözünde yüzümü görmeliydim hani nerde? Hayal kırıklıklarım batardı üzgün kalbime Parçalanmaya müsait,parça parça,namüsait sevmeye, Sevilmeyi bekle,serzenişlerim sana değil kahpe kadere Umutlarım mahsus terke son sözünü söyle Ne doğruydum ne yalan,ne gerçektim ne hayalmişim meğer, Ak düşmüş saçlarımla seni düşündüm vakt-i seher, Vakti geçmiş bir tebessüm idamdan sonra affa benzer Onun için zamanındaaa ![]() ![]() ![]() Bir tebessümün yeter mutlu olmama Zaten ben, sendeyim sen de son sözünü söyle ![]() ![]() ![]() İstemezsende giderim ben buralardan Zaten ben, sendeyim sende son sözünü söyle ![]() ![]() ![]() Dağıldım, her yerde farklı bir kırıntım, Benzerlerimi dışladım ben zerrelerimi topladım, Aydınlık için savaşırken karanlığa alıştım, Kendimi güneş sandım,mum ışığıydım,sönünce anladım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|