Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, bizimkisi, hırçın

Hırçın Bir Aşk Bizimkisi!!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hırçın Bir Aşk Bizimkisi!!

Cevabı olmayan sorularımız vardı seninleBirbirimizi yıpratıcak birşeyler bulamadıkça kullanırdık jokerlerimizi!Çok mu sevmediğimizden miydi yoksa içimizde kalanlar yada biriktirdiklerimizden miydi bilmem bu savaşlarımızTanıyorduk aslında birbirimizi,seviyorduk daAma birşeyler eksikti sanki?Heyecanımız mıydı neydi eksik olanFazlalıklarımızda vardı,hemde baya bir ağırlaştırırdı bizi hırçınlıklarımız,asabi yanlarımız

Neyimiz eksikti bizim sevgilim?Örnek verip durduk birbirimize başkalarını,hep onlar gibi olmaya çalıştıkBiz birbirimizden daha çok acıyı sevdik demek kiOnun için kanatıp durduk birbirimizi!!Çırpındık gecelerde uyumadık konuştuk saatlerce,yetmedi yüzyüze aşmaya karar verdik yaşadıklarımızı,kan kaybından ölmemek için emip durduk birbirimizin kanınıYetmedi brde birbirimizi zehirledikBaşkalarındanda çıkarttık acısını aşkımızın!

En iyi çözümü bulduk kendimizce,ayrıyız şimdiMutlu değiliz yinede,tükenmedi hırçınlığımız,kısalmadı gecelerim sensiz!Ne tuhaf dimi?Biliyorum sende bensiz mutlu değilsinMutsuzsun,hala kırıyorsun etrafındakileriOysa nekadarda hoşnut ediyordu değilmi beni yormalar,kırmalarİşte böyle sevmiştik birbirimizi öylesine siyaha bulanmış mavi,öylesine savaş hali

Yaralarımla,kurşunsuz silahlarımla,yaraladıklarımızla seviyorum ben seni

Hadi gel yeniden kanatalım birbirimizi,biliyorum çünkü sende böyle sevdin beni

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com