![]() |
Yüreğime Battı Sevdan..Çok İçime |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Battı Sevdan..Çok İçimeŞimdi yazmaya kıyamam seni ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ben ve bizi ![]() ![]() Önce birdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 noktayla yetinemedik ![]() ![]() ![]() Son noktayı koyduktan sonraki gidişinle bendeki tüm noktaları bitirdin ![]() Haklıydın kendince sebeplerden duvar ördüğünde tenine ![]() ![]() Ben uzaktan uzağa yasakta olsa seni düşlediğim her geceye binlerce lanet yağdırmak istedikçe Dahamı çok seviyorum ne ![]() ![]() ![]() Gözümün senden başkasını görmemesi körlükse ![]() ![]() ![]() ![]() Görmediğin tek bensem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim çocukça hayallerime yenik düşüyorsun ![]() Her gün biraz daha uzağıma düşünce sen ![]() Bitiriyorum yavaş yavaş hayalimi ![]() Yetmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olabildiğince umutsuzluk var ![]() ![]() Çokça yetinecek kadar ![]() ![]() Ölmeyi dahi isteyecek kadar ![]() Seni unutmayı beceremedim hiç güzüm ![]() ![]() ![]() Acı noktam oldu hepsevinç virgülüm ![]() ![]() ![]() Görmüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşı biriktirdim yastıklarda ![]() ![]() Görmeni dilediğim aşkıma akıttığım onca gözyaşı Sevmiyorum bu yalanı ![]() ![]() Ağlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bak halime ![]() ![]() ![]() Çokmu bitmiş eksik yanlarım?Çokmu eskimişim bende ![]() ![]() Zamana direnip en doğruyu söyleme ![]() ![]() Bırakta buda beyaz yalan olsun hikayede ![]() ![]() Başımın üstünde taşıdığım kocaman bir düşünce Yada hesaba katılmamış ağırlık bedende ![]() ![]() Çok değilsinçok gelen sen değilsin ömrüme ![]() ![]() Kalp bu ya hevesli korkmadan sevmeye ![]() ![]() ![]() Yüreğime battı sevdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|