![]() |
Ölen Sevgili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölen Sevgilisabah uyandiginda midesinde bir yanma hissetti ![]() yedikleri degil,uyanir uyanmaz bugün yapacaklarinin aklina gelmesiydi ![]() bugün 2 yildir götürmeye çalistigi bir birlikteligi bitirecekti ![]() aslinda bunu yapmakta geç bile kalmisti ![]() ´bitmeli dedi içinden, her gün bu tatsiz uyanis bitmeli ![]() genç adam bunlari düsünürken surati sekilden sekile giriyordu ![]() giyinerek disari çikti ![]() bekletmemeliydi ![]() ![]() genç adam gökyüzüne bakarak iç geçirdiÿÿÿÿ; ´bulutlar bizim yasayacaklarimizi biliyor ![]() halimize…´ bulusma vaktı… artik kadiköy iskelesindeydi ![]() karsidan kiz arkadasinin geldigini gördü ![]() ![]() besiktas´a geçtiler ![]() ![]() sevgilisinin bu durgunluguna anlam verememisti ![]() ayrilik çanlarinin çalacagini… besiktas´a geldiklerinde bir cafede oturdular ![]() sevgilisinin kendisine bir sey söylemek istedigini ![]() ´bana birsey mi söylemek istiyorsun´ diye sordu ![]() kaçirarak ´evet´ dedi ![]() ´söylesene, ne diye bekliyorsun´ dedi ![]() genç adam içini çektikten sonra ´sence biz nereye kadar gidecegiz?´ diye sordu ![]() ´bunu sorma geregini niye duydun?´ diye yanit verdi ![]() basladi… ´´birkaç ay önce aksam 23:00 civarinda sana telefon açip senin için yazdigim siiri okumak istemistim ![]() ´sirasi mi simdi canim yaa, isin gücün yok mu?´demistin ![]() an nakavt olan bir boksör gibi hissettim kendimi ![]() kapatmistim ![]() ![]() hasta olup yataklara düstügümde arkadaslarimla birlikte sen de gelmis, meralin ´sen sanslisin, sevgilin sana bakar´ sözüne ısim yok da sana mi bakacagim, annen baksin´ demistin ![]() duygusallıgı sevmem… genç kiz, ´biliyorsun ben duygusalligi sevmiyorum ![]() göründügümü de kimse söyleyemez´ diye yanitladi ![]() ´evet canim haklisin ![]() hasta bakici, hemsire falan olamazsin ![]() genç adam devam etti… ´bana simdiye kadar kaç kere sabahin erken saatlerinde güzel sözcüklerden olusan bir mesaj çektin? hiç… hatta günün hiçbir saatinde çekmedin ![]() duygusalligi sevmeyebilirsin ![]() etmeyi sevmiyorsun ![]() mutlu etmeyi seviyorum ![]() yani seni andigim her saat tatli bir mesajim vardi senin için biliyormusun? seninle ben akla kara gibiyiz ![]() genç kiz anlamisti, ´yani ne istiyorsun benden sair olmami mi?´ genç adam tekrar gülümsedi içinden ![]() düsündü ![]() ´hayir´ dedi, ´sair olmani istemiyorum ![]() bız ayrılmalıyız ![]() ayrilirsak ikimiz için de en hayirlisi olacak ![]() ´neden ama? ben seni seviyorum ![]() ![]() genç adam iç çekerek ´hayir canim, sen beni sevdigini saniyorsun ![]() baska seyler konusuyor olurduk´ dedi ![]() ![]() adam cebinden çikarttigi mendili uzatti, genç kiz gözyaslarini silerek ´sen bilirsin, umarim beni bir baskasi için birakmiyorsundur…´ dedi ![]() genç adam ´nasil böyle bir sey düsünürsün, senden baska kimse olmadi ve uzun zaman da olacagini sanmiyorum´ yanitini verdi ![]() olarak oturduklari masada artik iki yabanciydilar ![]() sessizce oturduktan sonra genç kiz, ´kalkalim istersen´ dedi ![]() ´ben biraz daha burada kalmak istiyorum, istersen sen kalkabilirsin´ diye yanitladi ![]() ´tamam o zaman sana mutluluklar dilerim´ diyerek elini uzatti ![]() kizin sesi ve eli titriyordu ![]() ´ıstersen arkadas kalabiliriz´ dedi ve birbirlerine son kez sarildilar ![]() ´ben dogru yaptım…´ genç adam dogru yaptigina inaniyordu ![]() bir haldeydi ![]() ![]() ![]() gidecekti, uyumaliydi ![]() ![]() 7´de saatin ziliyle uyandi ![]() ve 10 cevapsiz arama vardi ![]() sesini ![]() aramalar ve mesaj sevgilisindendi ![]() yaziyordu: sadece onları sevmeyı sevdım, hepsını onlarsız yasadım da, bır senı sensız yasayamıyorum, bu askı tek kalpte tasıyamıyorum, sana yemın güzel gözlüm, bır tek senı sevdım, ve senı severek ölecegım, elveda bırtanem… genç adam sasirmisti ![]() ve üstelik sabahin besinde yazmisti ![]() bir ses açti ![]() ´´nalan´la görüsebilir miyim?´´ dedi ![]() hiçkira hiçkira hemde… ´ben onun annesiyim yavrum, kizim bu sabah intihar etti ![]() kadar birilerini arayip durdu ![]() girdim ![]() yavrum kendini asmisti… ![]() yıgılıp kaldı… genç adam beyninden vurulmusa döndü ![]() katini çekiyordu simdi ![]() birkaç ay sonra iki doktor konusuyordu hastanede ![]() digerine karsidaki hastanin durumunu soruyordu ![]() ´haaa o mu? üç ay önce getirdiler ![]() etmis ![]() günden sonra cep telefonunu elinden hiç birakmamis ![]() yazip birine yolluyor ![]() ![]() aradim ![]() ![]() ![]() bu adam duygusal mi bilmem ama benim anladigim kadariyla siiri yazan çok duygusal biriymis… ´çevrenızdekı ınsanların ne hıssettıgı ya da ne düsündügünden o kadar emın olmayın, bazen bır kalbın, ıçınde neler sakladıgını ögrendıgınızde hersey ıçın çok geç olabılır… |
![]() |
![]() |
|