![]() |
Yüreğimdeki Sevgim Can Çekişiyor Sevqili... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimdeki Sevgim Can Çekişiyor Sevqili...Hiç qeLmesin diye duaLar ettiğim qün ne kadar çabuk qeLdi ![]() ELime yakıLan kınamLa hayatım bitti ![]() ![]() ![]() ALLAHIM ! kabus değiL yaşadıkLarım Duyduğum KahkaLar ![]() ![]() ![]() Gördüğüm mutLu insanLar ![]() ![]() ![]() Neyin kutLaması bu ? yeter dağıLsın şu kaLabaLık mutLu oLmasın kimse !!! Görmüyor musunuz ağLamaktan kan çanağına dönen qözLerimi Çaresizlikten tırnakLarımı batırdığım eLLerimi SEVDİĞİM DEĞİL YANIMDAKİ !!! Bi yabancının qeLini oLmak değiLdi hayaLim ![]() Bu son qecem bu evde Yüreğimdeki Sen'i ![]() ![]() ![]() ![]() HayaLLerim/izi herşeyi burada bırakıyorum ![]() Sahi başarabiLecek miyim bunu ![]() ![]() Hiç kapatmıyorum qözLerimi sabah oLsun istemiyorum ![]() Senden sonsuza dek ayrıLacağımı biLmek nefesimi kesiyor ![]() Saat 05:30 ![]() ![]() ![]() Eskiden qeçmek biLmezdi qeceLer Bugün niye hemen qün ağardı? Sanki birazdan idam ediLeceğim ![]() Neden sormuyor sunuz son isteğin nedir diye ? SEVDİĞİM GELSİN YANIMA ![]() ![]() ![]() ALIP GÖTÜRSÜN BENİ UZAKLARA ![]() ![]() ![]() BUGÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAKTI ![]() ![]() ![]() GÖZYAŞLARIM ÇARESİZLİKTEN DEĞİL MUTLULUKTAN AKACAKTI ![]() ![]() ![]() Aynaya bakamıyorum ! qerçekLerLe yüzLeşemiyorum ![]() Giydiğim beyazLa kapkara bi hayata yoL aLdığımı bi an oLsun unutmak istiyorum ama yapamıyorum ! Yüreğimdeki SevgiM CaN ÇekiŞiyoR SevqiLi ![]() ![]() ![]() CanıM YanıYoR ![]() ![]() ![]() Kimse ne yaşadığımı biLmiyor onca kaLabalğın içinde yapayanLızım ![]() ArtıK GitmE VaKtİ !!! Elime değen buzzz qibi bi tenLe tükendiğimi hissediyorum ![]() Herkez bizi aLkışLıyor ![]() ![]() ![]() Bense qözyaşLarımı artık tutamıyorum ![]() ![]() ![]() Arkama dönüp son bi umutLa seni arıyor qözLerim ![]() ![]() ![]() Yoksun işte ![]() ![]() ![]() BiLiyorum ki bir daha da asLa oLmayacaksın ! |
![]() |
![]() |
|