![]() |
F.Bahçe ve G.Saray'a Gitmem" |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() F.Bahçe ve G.Saray'a Gitmem"Beşiktaş'ın 'Zapo' lakaplı Çek savunma oyuncusu Tomas Zapotocny, ''Mustafa Denizli'ye çok saygı duyuyoruz ve bütün oyuncular olarak şampiyon yapacağına inanıyoruz'' dedi ![]() ![]() ![]() -''BEŞİKTAŞ BENİM İÇİN BİR NUMARADIR''- Tomas Zapotocny, siyah-beyazlı taraftarlar hakkındaki düşüncesinin sorulması üzerine de ''Bu inanılmaz bir şey, hayatımda bunun gibi bir şeyi hiç yaşamadım, ilk kez Türkiye'de yaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ''Daha fazla para alsan ve Türkiye'deki kadar sevilmeyeceğini bilsen profesyonellik gereği gider misin, yoksa Türkiye'de mi kalırsın?'' sorusu üzerine de Çek savunma oyuncusu şunları kaydetti: ''Zor bir soru ![]() ![]() ![]() Çek oyuncu, ''Ligimizdeki bütün takımların seni istediğini varsayalım, hangi takıma giderdin?'' sorusuna ise, ''Beşiktaş benim için bir numaradır'' diye yanıt verdi ![]() -''TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU''- En çok hoşuna giden tezahüratı ''Kartal gol gol gol'' olarak nitelendiren Zapotocny, ''Stadımıza çıkıp taraftarlarımızı ilk gördüğün anda içinden neler geçti?'' sorusunu, ''Tüylerim diken diken oldu ![]() ![]() ![]() İtalya'da en ateşli taraftar grubunun Sampdoria'da olduğunu savunan Çek oyuncu, ''Ama İtalya'daki taraftarların hiçbiri Beşiktaş taraftarı gibi değil ![]() ![]() -''YEDEKLİK KORKUM HİÇ OLMADI''- Takım arkadaşı Sivok ile daha önce de Beşiktaş'taki gibi beraber oynadığını anımsatan Zapotocny, ''Artık birlikte oyunumuzun oturduğunu düşünüyorum ![]() ![]() Yedek kalmak gibi korkusunun hiç olmadığını, olmayacağını da kaydeden Zapotocny, ''Ben her zaman elimden gelenin en iyisini vermek için oynayan bir oyuncuyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -''HAYALİM, BEŞİKTAŞ'TA KAPTANLIĞA KADAR YÜKSELMEK''- Beşiktaş ile 3+1 yıllık sözleşme yaptığını anımsatan Zapatocny, ''Bu süreyi tamamlamayı düşünüyorum ve daha sonra uzatmayı da çok isterim ![]() ![]() Futbol hayatın boyunca en duygusal anlarından birisini, UEFA Kupası'nda 4-1 yenildikleri Metalist Kharkiv maçında yaşadığını vurgulayan Çek savunma oyuncusu, ''Gerçekten hayatımdaki en duygusal maçlardan bir tanesiydi ![]() ![]() ![]() -''BEŞİKTAŞ, KARİYERİMDE GELDİĞİM EN YÜKSEK NOKTA''- Tomas Zapotocny, İstanbul ve Beşiktaş hakkındaki bir soru üzerine de, ''İstanbul çok büyük ve mükemmel bir şehir ![]() ![]() ![]() Sivok ile birlikte çok rahat iletişim kurduklarını, bu yüzden birbirlerinin açıklarını kapatabildiklerini anlatan Tomas Zapotocny, stadın tamamen dolu olması ve taraftarların kendilerini desteklemesini en çok hoşuna giden şey olarak nitelendirirken, ''Stada çıktığım zaman tribünlerin desteğini görünce transa girmiş gibi oluyorum'' şeklinde görüş belirtti ![]() Daha önce Beşiktaş'ı Avrupa kupalarından takip ettiğini ve her zaman için bu ülkenin en güçlü takımlarından biri olduğunu bildiğini anlatan Zapotocny, ''Türkiye ve Avrupa'da söz sahibi olan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlardan birinde oynamış olmayı istiyordum, transferim konuşulmadan önce ![]() ![]() -''LİGDE ÜSTÜMÜZDE CİDDİ BİR BASKI VAR''- Zapotocny, Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda bu sezonki hedefleriyle ilgili olarak da şunları kaydetti: ''Ligde üstümüzde ciddi bir baskı var, 5 yıl sonra şampiyonluk kazanmak için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapotocny, Beşiktaş'a gelmeden önce Türkiye hakkında bilgisi olduğunu belirterek, ''Vestel Manisaspor beni Udinese'ye transfer olmadan önce istemişti ![]() ![]() -''BÜYÜK MAÇLARI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM''- Çek savunma oyuncusu, ''Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak ne düşünüyorsun?'' sorusu üzerine şunları kaydetti: ''Böyle büyük maçları dört gözle bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Beşiktaş için İstanbul'a geliş anı hakkında da görüşlerini açıklayan Zapotocny, ''Gerçekten çok heyecan verici bir tecrübeydi, çünkü havaalanına Sivok ve menajeriyle birlikte indiğimizde bizi gazeteciler ordusu karşıladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapotocny, ''Sivok ile birlikte Zago-Ronaldo ikilisi gibi olabileceğinize inanıyor musunuz?'' sorusuna, ''Bunu bize taraftarlar yakıştırdı ![]() ![]() ![]() Türkiye'deki savunma oyuncuları hakkında da görüşlerini aktaran Çek defans oyuncusu, ''Şu ana kadar izlediğim ve yaşadığım kadarıyla savunmacılar sürekli hücum etmek istiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() İtalyan futbolcu Maldini'yi her zaman kendisine örnek aldığını anlatan Zapotocny, baklavayı çok sevdiğini de sözlerine ekledi ![]()
![]() |
|