![]() |
Yalnızlık Koyar İnsana.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnızlık Koyar İnsana..Uzun oldu yazmayalı ![]() ![]() ![]() Yazmak yüreğin tozunu almaktı aslında ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi söyle ? Gitmelere kim alıştırdı seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En çok mavi olurdun mısralarımda en çok ona yakışırdın ![]() ![]() ![]() Yokluğunla yüzleştiğim anlarımdan biriydi yedi tepeli kadim dostumla tanışmam ![]() ![]() ![]() Yoktun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık sokaktaki yüzlerin aşinalığı ilk günlerde ki gibi değil mesela ![]() ![]() ![]() ![]() Hayal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğacak günün herhangi bir anlam ifade etmediği anlarım oluyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Gittim ![]() ![]() ![]() Bir süredir gidişlerine methiyelerde düzmemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() Söylesem inanmazlar anlatsam güler geçerler ![]() ![]() ![]() Nafileymiş çabalarım ![]() ![]() Her tercih bir kaybedişti ![]() ![]() ![]() Hayalin senin kadar zarar veremez demiştim ![]() ![]() Ne bir ses kalsın senden geriye ne bir soluk ![]() Unutmadan ![]() Yastığımdaki çukuruda götür giderken ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|