![]() |
İçim Acıyor Canım Yanıyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçim Acıyor Canım Yanıyor...Artık yazamıyorum sevgili sana İçimden gelenleri dökerdim ya kağıtlara sayfalarca seni anlatırdım artık yapamıyorum ![]() ![]() Artık özlemiyorum sevgili seni Arada bi aklıma geliyorsun sonra kızıyorum kendime neden hatırladın diye ![]() ![]() sen nasıl unuttuysan bende unutmalıyım seni öyle ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık ağlamıyorum sevgili Güçlüyüm ![]() ![]() tıpkı sen gibi ![]() ![]() Hüzün dolu bakışlarlada izlemiyorum çevremde olup bitenleri biliyorum inanmıyacaksın ama galiba Unuttum seni Arkadaşlarım bile şaşırıyor onca çektiklerimden sonra gülümsemeyi yeniden becerebilmeme Eskiden yolda kimi görsem sen sanırdım yaheyecandan titrerdim Seni görebilmek için dualar ederdim Ama şimdi "sakın çıkma karşıma!" Bensiz yapamazsın demiştin ya hani ; yapabiliyorum galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesini duymadan geçirdigim 3 ![]() Neden çıktınki karşıma? Görmezlikten gelseydin keşke agzından çıkan o tek Günaydın kelimesini de söylemeden gitseydin ![]() ![]() niye baktın ki öyle gözlerime ? İçim acıyor canım yanıyor Şimdi ne güçlü oldugumu düşünüyorum ne de seni unutabildigimi ![]() ![]() Beni boşverde sevgili Söyler miisin sen ne istiyorsun benden ? Ben zorda olsa vazgeçtim sevgili senden; Sende neolur vazgeç hayatımı altüst etmekten ![]() |
![]() |
![]() |
|