![]() |
Bir Tedavin Olsa Keşke |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Tedavin Olsa KeşkeKader sandığımdın belki en büyük yanılgım sen ![]() ![]() Adının ima edildiği kaç satır yazdım kaç defter kaç kalem tükettim hatırlamıyorum bile ![]() ![]() ![]() Deli sanıyorum bazen kendimi gerçi zaten aşk bir çeşit delilik değil mi? Sen ve vaadlerin ne çok tüketip bitirmişsiniz beni ![]() ![]() Farkındayım farkındaydım ![]() ![]() ![]() ![]() Belki beni hiç sevmedin ![]() ![]() ![]() ![]() Sen belkide kendinden başka hiç kimseyi sevemedin ![]() ![]() Nasıl bir bilmeceydi bu ben hiç çözemedim ![]() ![]() ![]() Ne garip değil mi seni hala seviyor olmam ![]() ![]() Bende inanamıyorum insan bu kadar ihanete bu kadar hayal kırıklığına ragmen hala umut eder birini sever mi? Seviyormuş ![]() ![]() Kelimeler tükeniyormuş hatta acıdan artık nefesin kesiliyormuşta sevdiğini bile söliyemiyormuşsun ![]() ![]() ![]() ![]() Diyormuşta genede seviyormuşsun ![]() ![]() Yaz oluyor sonbahar sonra kış sonra tekrar ilkbahar yaz ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey değişir ![]() ![]() ![]() ![]() İçmdeki aşkın kanında ben gene tek başıma boğuluyorum ! Artık senden çok kendime kızıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kimliğimi unutuyorum kişiliğimi hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Hayalin neydi diyenlere seni işaret ediyorum sanki her seferinde ![]() ![]() Soyadım bile geçici duruyormuş gibi bende kullanmıyorum çok gerekmedikçe ![]() ![]() Amacın varmı diye soranlara aşkım var diyorum hala hiç utanmadan ! Kırılıyorum Dökülüyorum parça parça oluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() için ![]() ![]() Ve ne garipki seni yazarken bile son cümleyi bulamıyor kalemim ![]() ![]() ![]() ![]() Nede kavuşabilmeyi yazabiliyor ![]() ![]() Ve zaten acıdan tutulan dilime artık sadece susmak düşüyor ![]() ![]() alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|