Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakma, dediğime, düşlerimdesin, git, hala

Düşlerimdesin Hala, Sen Bakma Benim Git Dediğime...

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşlerimdesin Hala, Sen Bakma Benim Git Dediğime...

Bu aşka bir üçleme gerek demiştin gözümün gördüğü tek sevgiliydin farzları kılınan namaza durur gibi duruyordun karşımda mapushane deminden taparcasına sakladığım bir yudum nefesi serdim sana aldın sıkıca ağladın ağladın ağladıkça çoğaldın

Mutluluğun en güzel şekliydi adım böyle yazmıştı yorganımın altına saklanırken masumiyet seni seviyorumların bir bir düşerken zamana; çam kokusu sevginde koca şehirl görülüyordu sanki koca ömrü saçının bir teli anlatıyordu

Dokunduğum her yer şehitsiz bir savaşın kanıyla tuz buz olurken; ben sende bu şehri yeniden kuruyordum
Ben sende beni buluyordum

Seni bulduğum her an;
Ben sen oluyordum
Dünden bugüne kaçırdığım elimde neyim kalmışsa yüreğimin kaldırımlarına döşediğim her şeyle karanlığa bakmaktayım Yo hüzünlü değilim kandırmıyorum kendimi sadece dar bir bakışa hapsoldum şimdilik
Zaman bu hayat sadece kendi eksenim etrafında dönmezken dilime takılanları yazamamaktan gocunuyorum

Kızgınım şimdi dipsiz bir uçurum bulup aşağıya atmak istiyorum sesimi Bilsemki yaralanacağım sille tokat dövmek istiyorum kendimi

Aşk vardır hep aşk yoktur ağlamak vardır ağlamak yoktur Kimisi dağlarda gezmeyi sever kimisi taş binaların ortasında
Gün gelir gece başlar sabah olur güneş doğar zaman biter

Düşlerimdesin hala sen bakma benim git dediğime

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com