|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakma, dediğime, düşlerimdesin, git, hala |
![]() |
Düşlerimdesin Hala, Sen Bakma Benim Git Dediğime... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşlerimdesin Hala, Sen Bakma Benim Git Dediğime...Bu aşka bir üçleme gerek demiştin gözümün gördüğü tek sevgiliydin farzları kılınan namaza durur gibi duruyordun karşımda mapushane deminden taparcasına sakladığım bir yudum nefesi serdim sana aldın sıkıca ağladın ağladın ağladıkça çoğaldın Mutluluğun en güzel şekliydi adım böyle yazmıştı yorganımın altına saklanırken masumiyet seni seviyorumların bir bir düşerken zamana; çam kokusu sevginde koca şehirl görülüyordu sanki koca ömrü saçının bir teli anlatıyordu Dokunduğum her yer şehitsiz bir savaşın kanıyla tuz buz olurken; ben sende bu şehri yeniden kuruyordum Ben sende beni buluyordum Seni bulduğum her an; Ben sen oluyordum Dünden bugüne kaçırdığım elimde neyim kalmışsa yüreğimin kaldırımlarına döşediğim her şeyle karanlığa bakmaktayım ![]() Zaman bu hayat sadece kendi eksenim etrafında dönmezken dilime takılanları yazamamaktan gocunuyorum Kızgınım şimdi dipsiz bir uçurum bulup aşağıya atmak istiyorum sesimi ![]() ![]() Aşk vardır hep aşk yoktur ağlamak vardır ağlamak yoktur ![]() ![]() Gün gelir gece başlar sabah olur güneş doğar zaman biter ![]() Düşlerimdesin hala sen bakma benim git dediğime ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|