Gonderılmeyen Mektup |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gonderılmeyen Mektupiçimin tüm kırıntılarını bir kenara bıraktım,tam şimdi ![]() Düşünmemiş,hayal etmemiş kabul ediyorum kendimi![]() Bir daha hiç uyanmayacak,masumca uyuyan bir bebek gibi![]() Ölsem,mezarım küçücük olacak,üzerime attığınız güller solacak![]() Kendimi ziyan hissediyorum![]() ![]() İtiraf etmeliyim,sarı rengi sevmiyorum! Mavinin derinliğine hiç uymuyor sarı,ve ne için yanyanalar bilmiyorum ![]() Anlayamıyorum,benim rengim ne? Kendimi siyah beyaz bir film gibi hissediyorum![]() Tüm bildiklerimi,hiç öğrenilmemiş kabul ediyorum şimdi![]() Hayata baştan başlıyorum,ve kendime sonu olmayan bir yol çiziyorum! Zamanı olmasın doğduğum günün![]() Önemi yok![]() Ölümüm zamanlı olsun,bir tek bunu istiyorum![]() Ben öldüğümde kimse ağlamasın diye dualar ediyorum![]() ![]() Aşk denen eğlenceli hayal kırıklıkları bütününe gelince ![]() Aşık olmayı istemiyorum![]() Çünkü aşk,çarpanlara ayırmaktan öte bir kavram![]() Aşk,sevgileri ayrıştırmak oluyor,öğrendiğim formüller yetmiyor aşık olmaya![]() Olduğum yerde kalıyorum![]() Aşk bana hiç mi hiç yakışmıyor,biliyorum![]() ![]() Benim yalnızlıktan yapılmış küçük bir kalbim var ![]() Ben orada kalıyorum![]() Ziyaretçim olmuyor,ve bundan memnunum aslında![]() Her yerde biraz kendimden bırakıyorum![]() ![]() Günüm gece olduğunda ise; Alıyorum elime kalemi, Ve tüm yalnızlığımı Delicesine YALANLIYORUM!! Aşk istiyorum,AŞK!! Yalnızlıktan korkuyorum,anlıyor musun? Ben geceleri hep yalan söylüyorum ![]() ![]() Ve bu gece, Seni hiç mi hiç sevmiyorum ![]() ![]() Yalnızlıktan korkuyorum ![]() ![]() |
|
|
|