![]() |
Ask İle Özlem İle Aynı Cümlede Gecer Adım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ask İle Özlem İle Aynı Cümlede Gecer AdımÖyle kolay değildir hayatıma girmek ![]() ![]() ve rüyalarıma girmek çok zorlar insanı ![]() ![]() Sevilmesi zor bir insanımdır ![]() ![]() öyle kolay kolay da alamazsın beni hayatına ![]() ![]() soğuğumdur, cehennem sıcaklığında da olsan senide buz keser sözlerim ![]() ![]() ben öyle kolay kolay sevemem, sevdirmem de kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konuşursam kalp kırarım ![]() ![]() aptal da olman lazım benimle olman için ![]() ![]() ben çok zor bir insanımdır ![]() ![]() ne sevmesini bilirim ne sevilmesini ![]() ![]() ![]() işim gücüm can yakmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konuşursam can acıtırım ![]() ![]() Cesaret ister karşımda durupta sevilmek ![]() ![]() tokat yemiş gibi olursun sevgimden ![]() ![]() mutlu olmasınıda bilmem mesela ![]() ![]() acılardır benim yoldaşım ![]() ![]() ![]() ve yoldaşım yol ile benim aramda kalır çoğu defa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konuşursam mutluluğunu alırım ![]() ![]() Emek ister, sabır ister beni sevmek ![]() ![]() ![]() öyle her istediğinide yaptırmam ![]() ![]() dediğim dediktir mesela ![]() ![]() kızarsam soğuk olurum, zalim olurum, ruhsuz olurum ![]() ![]() ![]() ne biçim bir insan ile aynı cümlede sıfatım olur adım ![]() ![]() konuşursam ayrılırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben olmak ister aslında ![]() ![]() ama bir rüya görürsün, bir melek gelir dünyana ![]() ![]() ![]() herşey değişir, ne sen, sen olursun ![]() ![]() ne ben, ben ![]() ![]() ![]() böyle bir adamı yok etmenin hazzını yaşatırsın ![]() ![]() ![]() beni sevmek ![]() ![]() ![]() ![]() sadık olmayı istemektir ![]() ![]() yalandan uzak olmayı istemektir ![]() ![]() ![]() her daim sevmek, sevilmek istemektir ![]() ![]() beni sevmek, mutlu olmayı istemektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konuşursam çocuk olur ağlarım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|