Sorma Neden |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sorma Nedenİhtimal ki ; Gözlerimde günler öncesinden sarkan uykusuzluk atacak kendini kirpiklerimin uçurumlarından ![]() ![]() Sen ; tutunup uykularıma düşlerimden çalacaksın ![]() ![]() Ben ; karabasanlarına müebbet uykular sunacağım ![]() ![]() Sonra kala kalacağım bir müddet sessiz ![]() ![]() / Susmazsam öleceğim ! / İhtimal ki; Yakamozlar düşünce saçlarına gecenin tualine dökeceğim ay suretini ![]() ![]() Gözlerine bakacağım yalın ayak ![]() ![]() ![]() Sen ; mat bir yalan sürerken dudaklarına ağzım yüzüm sana bulaşacak ![]() ![]() Sonra çekip gideceğim elvedasız ![]() ![]() / Kalırsam öleceğim ! / İhtimal ki ; Ellerimde filizlenen gül yaprakları bırakacak kokularını göç yollarına ![]() ![]() ![]() Sen ; bir gülü kanatmadan sevmeyi öğreneceksin ![]() ![]() Ben ; turnalarla selam göndereceğim konakladığın mevsimlere ![]() ![]() Paramparça ettiğin bu kalp seni unutmayacak söz ! Ama ; günlerdir gözlerimde hapsettiğim kara bulutlar firar ediyor usulca dudaklarıma tutamıyorum !![]() / Tutarsam öleceğim ! / ![]() İhtimal ki ; Hasretinin şuh bir telaş olduğu saatlerde yazacağım sana çıplak kalmanın ilk harfini ![]() ![]() Sobanın harlı ateşiyle dans edecek kalemimin uzun bacaklı transparan gölgesi ![]() ![]() Dokunuşların bedenimdeki mağrur kaleleri bir bir yıkıp geçerken alev alev bir günaha gireceğim ! ![]() Ah ! Sevgilim sevgili hüznüm !![]() Ah ! Zapt edilmemiş coğrafyamın onurlu savaşcısı ! ![]() Siperlerime bir kurşun gibi yağarken ihanetin / Kaçmazsam öleceğim ! / İbadetlerimin kıblesi mabedim !![]() İhtimal ki ; Şakaklarıma bir yaşam dolusu yalnızlık dayayıp çekip gittiğinde sen öksüz kalmış bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz Üye Olmak için TIKLAYIN![]() ![]() ]ı tam kalbinden vurmuş olacak ayrılığın ![]() ![]() Eğer hala soluk alıyorsam acilen öp beni ! Acilen öp beni ! Sanki daha önce hiç kimse öpmemiş gibi ![]() ![]() ‘ Şimdi yaşama vakti sonra kaldığımız yerden ölürüz ' der gibi ![]() ![]() |
|
|
|