Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olmuyor, yapsam

Ne Yapsam Olmuyor..

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Yapsam Olmuyor..

Bazen terk eden olan giden olan yetmiyormuş

Sanki rüzgar esti ben savruldum savrulurken ruhum kalbim yüreğim heryere çarptı savrulurken geçtiğimKan içinde kaldı heryerim canım yandı

Söylemedim kimseye anlatmadımGeçicek nasıl olsa biticek dedim kimse bilmesede olur

Hikayeler ürettim kafamda mutlu sonlar yazdım kendime avunamadım yinede

Yaşadığım hayal kırıklıklarının hiç sonu gelmicekmiş gibi artıkDibine vurdum şimdi sanki kendiminKendimi kendi içimden çıkaramıyorum

Susuyorum sustukça biticek unutucam sanıyorum kendi sözlerimi bileAma sanki gittikçe çoğalıyolar içimde

Sığamıyorum artık kendime evimeRuhum bile kabul etmiyor sanki artık beniBedenim sanki çok sahipsiz gibi

Bu hüzün üstümden hiç çıkmayacakmış gibiDayan diyorum kendime hangi acı sonsuza kadar sürmüş ki buda biticek

OlmuyorBen güçlüyüm demek ! Kendini yormaktan başka hiçbirşeye yaramıyor bile artık

Dalga geçiyor sanki benimle olanlarGülüyorlar uzaktan dayanamıyorum

Kendimi savunmak için tuttuğum bıçak sanki dönüp dolaşıp bana geliyor ve kendime saplıyorum her seferinde

Kesik sanki her tarafım bıçak yarasıda kolay geçmiyor

Yaralarımı gösteriyorum sonra o adama bak diyorum bak ne haldeyimGülüyor sessizceGeçicek diyor

Dayanamıyorum artık diyorumSabret diyorAğlıyorum bu sefer konuşamıyorum artık çünkü kan kaybediyor ruhum

Acıyla bayılmış buluyorum kendimi her seferinde

Bıçak yarası bu diyorum geçmiyorGülüp geçiyorAcıya Haps olurken ben artık sesim iyiden iyiye kesiliyor

Ne Yapsam Olmuyor

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com