|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkamızı, aşk, bakmıyordu, dönmedik, israrla, yüzümüze |
![]() |
Biz O'na Hiç Arkamızı Dönmedik Ama Aşk İsrarla Yüzümüze Bakmıyordu... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biz O'na Hiç Arkamızı Dönmedik Ama Aşk İsrarla Yüzümüze Bakmıyordu...Satırlarca gözyaşı biriktirmeyi aşktan sanıyorduk ![]() Kader aciz oyunlar kuruyor yine de her oyunda kazanan oluyordu ![]() Kaç iklim gömdük bir yağmura? Sağanaklar bizi bir türlü bulmuyordu ![]() Yitip gitmek üzereydik Aşk inatla yüzümüze bakmıyordu ![]() Ve senin gözbebeklerinden ışığını çalmıştı eylül belki de küskünlüğü bundandı haziranın ![]() Bilmiyorduk ![]() ![]() ![]() Dizlerimizin yaralarından düşlerimizin yaralarını sarmaya vaktimiz olmadı bizim ![]() Hep aşka kalkıp yüzsüzlüğüne düşüyorduk ![]() Usanmayı hatırlamıyorduk ![]() Hep 1olmak için aldık nefesi oysa 2mizin gökyüzü farklıydı ![]() Senin gecen benim sabahımı sevmezdi bende senin gecene yüzgörümlüğü yıldızlar çizmekten yorulmuştum Gel zaman-Git zamanlar bitmezdi fakat biz ne gelebiliyor ne de gidebiliyorduk ![]() Yerimizde saymayı aşktan sanıyorduk Aşk yüzümüze bakmıyordu ![]() ![]() Şakası yoktu hiçbir zamanda olmadı ![]() Ne zaman zorlasak intiharları diziyordu sıra sıra aramıza birinden kurtulsak diğerinde ölüyorduk ![]() Gazetelerin 3 ![]() ![]() ![]() ![]() Aklı beş karış havada şehirlerimiz vardı bizim seni alsa beni hep dışarıda unutuyordu sokakları ![]() Ve inan yalnızlık ikimize de hiç yakışmıyordu ![]() Ne zaman en masum gülüşün belirse yüzünde aklın Kız Kulesi'ne bakan o bankta oturuyordu Ve ben ne zaman yanına gelsem o bank hep boş oluyordu ![]() İstanbul bizi aldatıyordu biz sayısız denklem kurup yine de bu aldanışa doğru cevabı veriyorduk ![]() Ama yanlışımız çoktu ve tabi ki yanlışların çokluğunda doğrunun bir hükmü kalmıyordu ![]() İstanbul bizi aldatıyordu ![]() ![]() ![]() Biz Kız Kulesi'ne hiç gitmiyorduk ![]() ![]() Belki de sen hiç gülmüyordun ben farketmiyordum ![]() Fena aldanıyorduk ![]() ![]() ![]() Ezeliydi düşmanlığımız ![]() Ateşle barut misali ![]() Sen yandıkça ben kül olabiliyorken ben yanarken sen ateş olmayı seçiyordun ve düşmanlığımız bitmiyordu bir türlü ![]() Kendimizi yakmayı Aşktan sayıyorduk biz fakat o yüzümüze hiç bakmıyordu ![]() ![]() Ne zaman gözlerini ayırsan gözlerimden silahlarını kuşanıp dilinin ucundaki sözcüklerde pusuya yatıyordu ![]() ![]() Ben vuruluyordum masal kanıyordu sen bilmiyordun ![]() ![]() ![]() Hiç unutmuyorum ![]() ![]() ![]() Yağmurlu bir gecede siyah elbisesiyle gelmişti bu masal ![]() Ayak bileğini burkmuştu ve hafifçe topallıyordu ![]() Ağır aksak yaşamlarımıza topal bir çizgi çizmişti farketmeden ![]() ******ydi ruhu ![]() Bana giyinir sana soyunurdu ![]() ![]() Sen şefkatinle sahip olurdun ona o şehvetiyle senin olurdu ![]() Hiçbir zaman "bizim" olmazdı ![]() Bunun hırsıyla her seferinde kendinden geçer başka başka isimler fısıldardı kulağına ![]() Sevişmekten yorgun düşünce benim yüzüme saklardı aklamaya çalıştığı bedenini ![]() Ve senin cebinde biriktirmişti ihanetleri ![]() Sen gözlerime bakamazdın ben de kırıklarım batmasın diye gözlerimi hiç kapatmazdım ![]() Ve birgün "AŞK" masalı VURDU! Yavaş yavaş elini eteğini çekti hayat kavak yelleri yerini poyrazlara bıraktı ![]() Uykularımız huzursuzdu kırılıp dökülmelerimizin mecazi anlamı kalmamıştı ve tabiri caizimiz hala kayıptı ![]() Sen susmuştun ben avaz avaz koynundaydım kelimelerin ![]() Tarifsizliği Aşktan sayıyorduk bölük bölcük tutunuyorduk kıyılarına ama O ısrarla yüzümüze bakmıyordu ![]() ![]() ![]() Biz O'na arkamızı hiç dönmedik oysa ![]() ![]() ![]() /Yüzümüz birbirine haramdı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|