![]() |
Beni Kaybetmiş Olacaksın Sonsuza Kadar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Kaybetmiş Olacaksın Sonsuza Kadarhayallerim sana baglı dünlerim bugünlerim yarınlarım hep sen herşeyde sen saga baksam sola baksam yine sen hersey benligini yitirmiş sen olmuş gözümde herseyde seni görüyorum küçük bi çocugun aglarken döktügü gözyasında Bir annenin evladına sarılışında bir delinin hayata inat gülüşünde bir eşkiyanın asi duruşunda herkeste senden bir parca herseyde senden bir anı dedim ya nereye baksam sen varsın ![]() ![]() ![]() ![]() bütün dünyam sen olmuşsun ![]() ![]() ![]() ![]() aldıgım nefeste sen kalbimin atışları sen sen diye atıyo seni bu kadar isterken seni bu kadar severken neden sana bu kadar hasret kalıyorum birgün sende beni anlayacaksın ama cok gec olacak gözlerim heryerde seni ararken artık görmez olacak aglamaktan artık dökecek yası kalmayan gözlerim sen diye bakamayacak kalbim adını o kadar sayıklamışken artık son bir kez sen deyip duracak ![]() ![]() ![]() dünyamdaki senlerim hepsi birer birer sensiz olacak aldıgım nefeste olmayacaksın, sen sen diye yaşayan ben bir gün toprak olacagım işte o zaman benim sana olan sevgimi sen yanımdayken sana hasret kalılarımı bir gülüşüne neleri feda edebilecegimi anlayacaksın ama ben coktan bitmiş ve gitmiş olacagım sensizligin ne denli büyük yaralar açtıgını vede içimi acıtan yoklugunun acımasızlıgını beni kaybettigin gün anlayacaksın bana cektirdiklerine üzüleceksin yanacaksın belkde yaptıklarından ama bunların hiç bir önemi olmayacak ben olmayacagım ![]() ![]() ![]() beni kaybetmiş olacaksın sonsuza kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|