![]() |
Sen Hep Varmıssın Gibi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Hep Varmıssın GibiSadece SUSMAK İstiyorum Yalan İnsanLarı KAALE Almadan ![]() ![]() ![]() Haklıyken Haksız GÖZÜKSEM BiLe Kendimi Savunmadan ![]() ![]() ![]() HUZUR bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan ![]() ![]() Vedalar ßile ßir sessizliğe mahkum değildir ![]() ßir "hoşçakal” ßile sensizliğin içinde ![]() Seni hep varmışsın gißi geri getirir ![]() Yorqunum ![]() ![]() DudakLarında uyut ßeni RuhunLa sev ßeni ßu yürek çok yorqun Yüreğinde sakLa ßeni ![]() ![]() ![]() Elime yüzüme bulaştırdım hayalini Azıcık düşünecektim oysa ![]() ![]() ![]() Zamanı sayamıyorum seni düşünürken Çünkü ben seni çok seviyorum ![]() ![]() Galiba'sız * ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() уα нιç уσкмυşυм gιвι υиυтυя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~ Canımı yakan gözyaşlarımın tadına bak ruhunla ![]() ![]() ![]() Ve güldün rengarenk yağmurlar yağdı ![]() ![]() Mutluyum ![]() ![]() Aşk NasıL İki kişiLik Göz göRe göRe deLiLikHani Hayat MüşteRekti Üzüntü neden Tek KişiLik! ![]() ![]() Kücük Kız Sén AgLama Dayanamam bén O buru$uk Suratına Hayat bu ALdatır Sén ona kanma ![]() ![]() oyuncakLaRımın hepsi kısa hafızalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ' Gitmek İstersen Her Yer Yakındır Sana ![]() ![]() Hadi! Amansızlığını zamansızlığını düşür içime Ladesim ol aklında kalayım ![]() Bu kez açılmamış yaralar saklıyorum Deşemem bir siyah için ![]() ![]() ![]() İz bırakmak değiL niyetim FarkediLmek geçte oLsa ![]() ![]() ![]() BitmişLik ![]() ![]() TükenmişLikLe ![]() ![]() GözLerin arasında bir yerdeyim ![]() ![]() ![]() Ne yerdeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anLıyor musun gökyüzü güneş oLsa sensiz karanLıktayım ![]() Şimdi bırakın ve gidin beni ![]() Ben sizsiz de yaşarım ![]() Sizsiz de doğar sizsiz de öLürüm ! ![]() Bırakın tutmayın ve itmeyin Üstüme gelmeyin Yalnız bırakın ama bekleyin Gitmeyin Ben hiç iyi değilim ![]() ![]() Yeniden başlasın şimdi hayat Durma/sın yeniden başlasın ![]() ![]() Ne ağladım ne konustum sadece sus/tum ![]() ![]() Senli günleri tek seferde kustum * Gitti simdi o küçük kız uzaklara ![]() ![]() ![]() Sensiz rüyalara ~ Bana asla dost'luktan bahsetme kendi inandığın yalanlarla aks et'me ) Sen kendin ol ben inanırım (; "Biz Üç Ki$iyiz" Ben Keyfim Ve Kahyası(= Pili Bitmiş Fotoğraf Makinası Gibiyim Kimseyi Çekemem (: Ne garip sey su mutluluk Gitti mi gider Çagirsan gelmez Gelse de kalmaz Kalsa da yetmez ![]() ![]() ![]() ![]() Af dilemek için ` yalanında ` bir asaleti olmalı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|