![]() |
Kadın Adamı Çok Seviyor//Du., |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın Adamı Çok Seviyor//Du.,Yemyeşil ovalarını verdi adama Yaşam fışkıran ![]() "Beni seviyor musun?" "Evet" dedi adam ![]() ![]() ![]() Güneşini, ayını verdi kadın Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına ![]() ![]() ![]() "Beni seviyor musun?" "Tabi" dedi adam ![]() ![]() ![]() Kadın çağladı Gürül gürül akan pınarını verdi adama ![]() "Beni seviyor musun?" "Elbette" dedi adam ![]() ![]() ![]() Kadın bağlandı Yaşam ipini adama verdi ![]() Bir oldular tek oldular adamla ![]() "Beni seviyor musun?" "Biliyorsun" dedi adam ![]() ![]() ![]() Kadın dağlarını verdi adama Tırmandılar doruklara ![]() "Beni seviyor musun?" Aşağılara baktı adam zirveden ![]() Başkalarını gördü Sustu adam ![]() ![]() ![]() Ağladı kadın ![]() ![]() ![]() Gözyaşını verdi adama Almadı adam ![]() ![]() ![]() Kadın onurunu verdi adama Şaşırdı adam ![]() ![]() ![]() Sordu yine usulca kadın "Beni mi seviyorsun?" "Onu da seviyorum seni de" dedi adam ![]() ![]() ![]() Sustu kadın ![]() ![]() ![]() Verecek bir şeyi kalmadığında ![]() ![]() ![]() "Senin yüreğine ihtiyacım var" dedi adam Başkasını sevebilmek için ![]() ![]() ![]() Çıkarıp yüreğini verdi kadın ![]() Korktu adam ![]() ![]() ![]() "Beni sevmiyor musun?" dedi adam ![]() ![]() Sesi yoktu kadının söyleyemezdi ![]() Gözleri yoktu kadının ağlayamazdı ![]() Kalbi yoktu kadının sevemezdi ![]() Onuru yoktu kadının yaşayamazdı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|