![]() |
İyi Kötüye Aşık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyi Kötüye AşıkHayat gözyaşı sen gözlerim kayboldum içinde yine seni haykıracak zamansız sözlerim Ne anlamsız nede çaresizlik değil bu özlemim Adına yokluk, yokluğunda adını bu sensiz bu anlamsız gecelerde sabahladığım hergüne Ölüm dediğim varoluşun adıydı asıl adım Bilemezsin yaralarımı nasıl sardım sana gelirken adım adım Asla yılmadım tüm zamanları aradım tüm zamanları yaşadım şimdi ağla kendi yokluğuna yine ben başladım Yine ben varım yine ben ve acımasız duygularım İyi kötüye aşık ![]() ![]() Bak bu çok kötü ![]() ![]() ![]() yılların biriktirdiği bir çığlıktı karşıma çıkışın Artık siyah beyaz resimlerde kaldı o çaresiz bakışın Ve ateşin sönmesiyle başladı gözlerimi kapattığımda karanlık ölümlere akışın Sen de onlardan biriydin evet sadece biri Oysa ne sevgiler yaktım nefret ateşinde diri diri İyi kötüye aşık ![]() ![]() Aslında kafam biraz karışık çünkü her soru cevabını bilmeli Bak bu çok iyi ![]() ![]() ![]() Yoksa yanılırsın sen de yanarsın hayata darılıp sadece ağlarsın Öylece kendi masalında kalırsın sönen her mumun acısını ozaman daha iyi anlarsın Sanmaki her isim kalır yarım birgün elbet tamamlarım Sen yapım hatasıydın baştan bozuktu ayarların Sana göre ben de akıl hastasıydım baştan başa bozuktu ruh sağlığım Peki beni ben yapan sizmiydiniz? hayır karanlık dünyamda birer kirli izdiniz Delinin yani benim taş attığım kuyuda hepiniz lanetliydiniz Yıkılan köprülerden denize düşenler birbirine sarıldı Hani düşmandınız ben deliyim de siz kendinizi akıllımı sandınız Sizi aptal yılanlar nasıl da sizi uyutmuş tatlı yalanlar Bak bu masallar hem acı hem gerçek ![]() ![]() İyi kötüye aşık ![]() ![]() ![]() Bilmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşin sönmesiyle başlayan sevgiler ölmüştü Beni ilk gördüğün yer kimsenin olmadığı kurak bir çöle dönmüştü Hayal değildin ama sanki bir Serap'tın evet oydun bu yolda ilk adımı senle attım Sadece senin için vardım seni tanrıdan değil düşüncelerimin derinliklerinden aldım Yok edilen duyguların tek tanığı yok edemediğim varlığının yüreğimdeki ilk acısı ilk yanığı İyi kötüye aşık ![]() ![]() ![]() Ve sonra başladı masallar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|