Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğimin Masalısın

Kulağımda ezgimiz;
‘'düşlerde sevdim seni, söyleyemedim,
Sessiz öptüm nefesini, söyleyemedim,
Sana ben şiirler, sözler büyüttüm  ''
Parmaklarımda seni yazan sözcükler  
Hiç gidemediğim sevgilim, sana, bize geldim yine  
En büyük korkularımdan biri ne biliyor musun; yalnızken ölmek  Bilmiyorum neden ama öyle işte  Çok korkuyorum  Hep bir veda bırakmalıyım geride diyorum  Ve müziğimiz hep yeniden çalıyor geceye  Sensizliğime  Korkularımı yeniyor biraz olsun  Seni, kokunu getiriyor bana  Korkuyorum; ölmekten değil inan  Sensiz ölmekten  Vedasız ölmek çok zor geliyor bana işte  
Çok yavaş ve çok hızlı geçen bir hafta yaşadım  Çok yavaş aktı sensizlikte zaman  Korktum hep kendimle kalmaktan  Ne zaman kendimle kalsam, ince bir sızı saplanıyor içime  Özlüyorum nefesini, ellerini  Tenim tenini özlüyor işte  Ne kadar çok ayrıntıyla, başkalarıyla, işlerle ilgilenirsem sanki yaşamayacaktım o yoksunluk duygusunu  Yapamadım sevgilim  Beceremedim yine  
Evet, bir hafta önce, sadece bir hafta önce bu gece yanımdaydın  Göğsüne uzandım ve ‘'ağır mıyım, canın acıyor mu'' diye sorduğumda; başını kaldırıp, öyle hızlıca ellerinle başımı kavrayıp''hayır hayır, çok hoşuma gidiyor böyle yatman''deyişin vardı ki  Unutamıyorum  Öyle sahiplenici  Ve aşk kokan bir sesle bıraktın ki başımı göğsüne  Ve neden ölüm korkusu düşmez ki içime o an  Neden  Kelimeler, nasılda yetersizler, cansızlar şimdi  Öylece bakıyorlar bana ve geceye  Anlatmakta zorlanıyorlar sana olan sevgimi işte  
İçime, yaşadıklarıma dönüp bir bakıyorum da, ne çok olmuş yaşama dair ertelediklerim  Seni yaşamayı ertelemeyeceğim ama  Ne varsa yaşanılacak, istiyorum hepsini  
Ne bileyim; birlikte bir filmi izleyip gülsek mesela  Zaman kaygısı olmadan hani  Ben dizine uzansam, kitap okusan bana saatlerce  Nefesinde uyusam  Güne birlikte merhaba desek olmaz mı sanki  Önce minik minik, sonra kocaman öpücükler sarsa tenimizi  Hem söz; sana kahvaltı da hazırlarım  Masaj da yaparım  Güzel bir omlete ne dersin sevgilim  Çok beceremiyorum yemek pişirmeyi, kahvaltı hazırlamayı da biliyorsun  Ne olacak; en çoğundan yanar tavanın ve tencerenin dibi işte  
Seninle sevişmek istiyorum  Korkmadan  Tırnaklarım sırtını çizer kaygısı olmadan  Dokunmak, okşamak istiyorum seni  Kokuna kokumu katıp, biz yapalım istiyorum her şeyi  Ve evet itiraf ediyorum, bir çocuğumuz olsun  İkimizin  Sanki biz devam eder o zaman gibi geliyor bana  Saçma biliyorum ama öyle hissediyorum işte  
Seni çok özledim  Hem neden bu kadar zor ki iki insanın birlikte olması  Hiç bir suç işlemedik ki biz  Başkalarının tırnağına zarar vermedik, savaşlar çıkarmadık, adam öldürmedik  Hep daha çok insan olabilmenin yollarını aradık birlikte  Öyleyse nedir bu özlem  Sabahsız gecelerin, yarınsız dünyaların endişesiyle yaşanan bu duygu hangi suçun cezasıdır  Hiç ama hiç bilemedik  
Seni seviyorum  Ne olursa olsun, lütfen unutma bunu olur mu  Sana ne kadar teşekkür etsem yetmez, hayatımın hiç bir döneminde bu kadar insan, bu kadar kadın olmadım ben  Hep bir gün elimden alınır korkusuyla, buruklukla, sızıyla yaşadım bu güzelliği işte  
Geceme bir kadeh şarap ve kapıda gitmeden önceki son on saniyede, bana bakan gözlerin eşlik ediyor şimdi  Biliyorum uzun bir gecenin eşiğindeyim yine  Ve sabaha çok, çok var  Hadi eşlik et bana  Seninle bir ‘an' için; kalan ömrümü veririm inan  
Sonbaharda, lütfen Kurtuluş parkına git, göm ayaklarını sarı yapraklara  İzin ver bir bardak çayın elini, içini ısıtmasına  Unutma bunu da olur mu bir tanem  
Aşkımızı, yaşadığımız geceleri çoğaltıp, kendimizi sıyırmalıyız bu dünyanın gürültüsünden  Bazen kalbine sızmak, ne hissettiğini anlamak istiyorum  Ne öğrendiysem bugüne kadar, hepsini unutarak, seninle yeniden başlamalıyım istiyorum hayata  Herkes payına mı düşeni yaşıyor yoksa  Bencilim biliyorum  Sen aldırma bana işte  
Hep bir yol vardır derdin, hatırlıyor musun  Ben, sana ve yollara inandım  Hadi dön yüreğine, bak, biriktirdiğin ne çok güzel insan var yaşamında  Bir merhaba ile ne güneşler açtırıyorsun sen  Zamansız bir dünyanın iki yolcusu olalım birlikte olmaz mı  Sana ve güneşine ihtiyacım var  Korkuyorum inan  Ölmekten  Sensiz ölmekten  Bana ihtiyacın olursa, buradayım derdin ya hani  Bir nefeslik mesafede hani  Nefesinin sıcaklığına, gecenin sessizliğinde, kocaman bir nefese ihtiyacım var işte  
Yüzündeki her bir çizginin kıvrımlarını görüyorum şimdi  Yıllarca yaşamak gerekmiyor, hissetmek için bazı duyguları  Üzüntüme dokunabiliyorsun  Görüyorum, hissedebiliyorum bunları işte  
Seninle her birlikteliğimde bir parçamı bırakıp, sanki senden alıyorum yerine  Biraz daha sen oluyorum böylece  Hücrelerimiz yer değiştiriyor bir bir  Sen de ister miydin şu an benimle olmayı  Seninle sevişip, kokunda uyumak için neler vermezdim şimdi inan  
Birazcık olsun gelebilsen, bir ses göndersen bana  Ve içine bir his doğsa ve kalkıp bir el sallasan gecenin karanlığına  Ne güzel olurdu bir tanem  Ne güzel olurdu bir bilsen  Özledim seni, kocaman özledim  Hadi tüm aşkını al, topla dudaklarında ve öp beni doyasıya  Saatlerce öpüşebilirim seninle  Evet kocaman  Kokuna, dokunuşlarına ihtiyacım var  Sevmelisin beni, içimde hissetmeliyim sıcaklığını  Yine yüz yıl oldu seni görmeyeli  
Ve iki gündür bölgeyi ve yüreğimi kasıp kavuran yağmur var  Düzensiz ve sık sık, elektrik ve su kesintisi  Rüzgâr  Evleri ve iş yerlerini basan yağmur sularının boşaltılmasındaki işbirliği  Bedenen çok yorulduk bir tanem  
İki servis aracımızın kaza yapması, aşırı yağmurdan  Herkes hafif yaralı  Ama yaşanılan korku  Ailelerin endişelerinin giderilmesi, yatıştırılması  Resmi formaliteler işte  
Ve onca kalabalığın ve karmaşanın içersindeki yalnız ben, ağlayan çocuk yanım  Çok, çok üzgünüm  İçim darmadağın  
Yağmurumsun benim  Her yağmur yağışında, damla damla düşen özlemin oluyor tanecikler  Korkuyorum sensizlikten, karanlıktan korkan küçük bir çocuk gibi işte  
An'da birlikte olmak istedim seninle, takvim değişmeden  Ama bu sefer evren de, sende duymadınız beni  Olsun  
Biliyor musun, bu gün çok özel bir gün  Benim için  İlk kez beni sevdiğini söylediğin tarih bu gün  Bir erkeğin bir kadını sevmesi gibi seviyorum seni demiştin  Yıldönümümüz kutlu olsun aşkım  Sevgimde ve bende kal olmaz mı hep  
Teşekkür ederim, verdiğin, yaşattığın yağmur gibi aşk için  Sevgi için  Hayatımın en güzel yılı için  Olağanüstüydü, harikaydı  Tıpkı senin gibi  
Artık korkmuyorum inan  Bak; bir veda bıraktım geride  Beni  Yani; seni işte  
Seni seviyorum bir tanem  Hoşça kal  
|