![]() |
Günlerden Sen Geceydin,Ben Dilenci... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günlerden Sen Geceydin,Ben Dilenci...Günlerden bir gün, sen geceydin ben dilenci, aşk toplardım arka sokaklarından, azığım artığındı birnevi! günlerden bir gün, sen gündün ben gece, ışık satın alırdım senden çoğu zaman, sen doğardın ben boğulurdum aydınlığında, elektrik tellerine takılırdı şeytan uçurtmam ![]() günlerden bir gün, sen daimiydin ben kimi zaman, devrik cümleli bir şiirdin sen, ben cümlene mülteci bir kelime, kipim -nedense hep- geçmiş zaman ![]() ![]() ![]() günlerden bir gün, sen asal bir sayı ben bol kesirli bir bölücü! sen yagmur damlaları gibi ardaşık ben eksiler kümesi; sıfıra yaklaştıkca sana daha yakın olan ![]() ![]() ![]() günlerden bir gün, sen 3 sen 5 sen 7 ![]() ![]() ![]() ki en çok çift rakamları severdim ben hani, ne de olsa çift rakamlar birliktelikten doğardı ya hani! ![]() ![]() ama en çok 7ydin sen ![]() ![]() ![]() ortak paydamız 3/7 günlerden bir gün sen kağıttın ben kalem ![]() ![]() ![]() üzerine yaptıgım her karalama temize çıkarırdı beni ![]() seni karaladıkça aydınlanırdım ben, hayat beni ödüllendirirdi ![]() ![]() ![]() günlerden bir gün, günlerden birdin sen günlerinden heptin, günlerden hiç ![]() ![]() ![]() günlerden bahardı adın senin, günlerden gülüş ![]() ![]() ![]() günlerden 1din sen, seni sana çarpsam her daim çıkan sonuç sen ![]() günlerden ben? ben hala sırıfın peşindeyim ![]() ![]() ![]() ramağında soluklanıp bildiğim bütün zaman kiplerinde, seni seyre dalabilmek için ![]() ![]() ![]() günlerden sendeyim ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|