![]() |
Gözlerinde Görürdüm... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerinde Görürdüm...![]() Gözlerine her baktığımda Güneşi görürdüm en derinlerde Okyanusların mavisini En sessiz geceleri görürdüm Senin gözlerinde görürdüm Her gün batımını Mutlu bir güvercinin kanat çırpışını Kurduğumuz hayalleri görürdüm gözlerinde Zaman dursun dediğimiz anları Birlikte oturduğumuz sahil kenarını Ve senli rüyaları görürdüm Senin gözlerinde görürdüm Ağaçların en yeşilini Göklerin en mavisini Rengârenk çiçekleri görürdüm gözlerinde Üzerinde yürünmemiş bembeyaz karları Ve içinde yaşanmamış bambaşka dünyaları Gözlerinde görürdüm Mutlu bir gülümseyişi Seninle geçirdiğim günleri İstanbul?u görürdüm gözlerine baktıkça Islandığımız kaldırımları Dolaştığımız sokakları Ve sabahladığımız bankları görürdüm Seni görürdüm gözlerinde En güzel sevgiliyi Seni seviyorum deyişini Seninle yaşadığım her şeyi Gözlerine baktığımda anlardım Hayatı neden bu kadar sevdiğimi Neden yaşamak istediğimi Seni sevdiğim için seviyorum hayatı Gözlerini sevdiğim için seviyorum Seni çok seviyorum |
![]() |
![]() |
|