![]() |
Ağlama Sakın Arkamdan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlama Sakın ArkamdanBazen sadece yazmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AğLama Sakın ArKamDan Gözümden kaçan umutların hemen yanında umutlarım beliriyor anlıyorum; en güzel karanlıkta uyunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çekmecelerimi karıştırıp da bulduğum o eski yıldızı anlattım sadece kendime ama ![]() Sönmüş bir yıldızı İlk nefesimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tut elimden tek tek çıkaralım senleri oralardan tut özlemine giden bütün sokaklarımı içimden çek çıkar bütün yollar sana çıksın hadi tut en katıksız düşler kuralım seninle camın sana bakan tarafını temizle hadi buğusunu sil göğümün uykularımı diz gecene sabah seninle güneş öğle seninle gün ikindi seninle loş kalsın tenimde ![]() ![]() ![]() Sen de bir yıldız seç o ben olayım Sen şarkı sözlerilar söyle ben parlayayım Ve ![]() ![]() ![]() Sen şarkı sözlerina devam et ağlama sakın arkamdan ![]() ![]() ![]() ![]() Yanımda bile uzaksın bari git de alışıyayım sahici kimsesizliklere alışağım güneşsiz günlerin karanlığına akşam1na ıssızlığına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|