08-26-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Olduğum Yerdeyim!
Etraf ayaz! Esip geçtin birden,savruldu tüm düşlerim -savrulurum- itiraz etmeya hakkım yok, olduğum yerdeyim MecaLsiz bir haLdeyim,dayanacak gücüm az Hani sen bir masal düşLemiştin ya bembeyaz? Sonra yaktın herşeyi yıktın beni ; ben benm üzerimde bir enkaz şimdi zaman kavramını yitirmiş sanki Günler geçmiş, kaç mevsim değişmiş? hepsini unuttum! Söyle, neydi kış neydi yaz? Anlamsz artık her söz her icaz Çünkü gerçek olan hep bendim-benim!-
Seninse tüm anlamların mecaz!
Gözlerim yangın bugün tüm benliğim hayata dargın! Durgun sularda durdum uyudum sabah olmadı Bağırdım kimse duymadı Burda kaLacak belki çığlığım,parçalarım yüreğimi alır başını gider boş kalır sokaklarım!
İçimde bir sen! paramparça olmuş bir sen Bütün parçaların eksik! Ben buldukça seni, sen kayboldun,yitik bir halde kendini arar oldun, sana ait olmayan roLü oynar oldun,bu oyuna bir kelimelik son oldun-BİTTİ-
Akıp gitsede zaman bu gönül hala kurak Nereye adım atsam çıkmaz olur her sokak Hak bilir ya! keşke zarar sade bana olsaydı,tuttuğum her dalda kalmadı hiç yaprak! Sesime her kulak verdiğimde, kendimden kaçmışım köşe bucak-senden uzak!- Bak! düştüğüm yerde kaldım işte Ama sen geri dönme! Bırak beni OLDUĞUM YERDE!!
|
|
|