![]() |
Gideßilirsin! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gideßilirsin!Dur ![]() ![]() ![]() ![]() Söyleyeceklerim bitmedi daha , henüz son sözümü söylemedim ![]() ![]() Yaşanmış onca şeyin hatrına birkaç kelimeyi çok görme bana ve bir kaç kelimelik sabret ![]() ![]() Senden öncede yüreğim kanamıştı ![]() ![]() acılar içerisinde kıvranıyordu ![]() ![]() Seni tanımadan öncede bir hayatım ve bir hayalim vardı Sen yokkende gülüyor ve sen yokkende ağlıyordum ![]() ![]() Yani o zamanlar seni yaşayacağım günlere doğru ileriyordum ![]() ![]() Senden önceki hayatım bir kitabın önsözü gibi kalır ![]() ![]() Sen yaşanmışların en güzeliydin benim için ![]() ![]() Önsözü tamamlayıpta sana vardığımda heyecan dolu satırlar heyecan dolu günler ve beni ziyadesiyle mutlu eden senli günler başladı ![]() ![]() Mutluydum pembe düşler kurmuştum hayata dair ![]() ![]() SENİ SENİN BİLEMEYECEĞİN BİR SEVGİYLE SEVİYORDUM ![]() ![]() Haksızlıkların , ihanetlerin ve yalanların kıyısından hiçbirine bulaşmamış duygularla aşıktım sana ![]() ![]() Seninleydim ve seni yaşıyordum ![]() ![]() Her ne kadar belli etmemeye çalışsamda seni kaybetmekten çok korkuyordum ![]() ![]() Çok korkuyordum seni kaybetmekten ve korkuyordum GÖZLERİNE VEDA etmekten ![]() ![]() Gözlerindeki manayla süslemiştim tüm hayalleri Gözlerinin parıltısı ışıldatırdı karanlık geceleri ![]() ![]() Ancak bunların hiçbiri engellemedi gitmeni Engeleyemedi ve sen şimdi gidiyorsun ![]() ![]() şimdi gidiyorsun ya ; bilmeni istediğim birşey var ![]() ![]() Ben seni sevdim , kalmanı değil ![]() ![]() Şimdi gidebilirsin ![]() ![]() Bütün söyleyeceklerim bu kadar ![]() ![]() GİT ![]() ![]() *Giderken ardına bakma , bakma yaşarmış gözlerime *Bütün yaşanmışlıkları bana bırak , bana bırak hüzün dolu günleri ![]() ![]() O günler avutacak beni ![]() ![]() Çünkü ben senin bıraktığın hüzünde mutluluk bulurum ![]() ![]() Yani anlayacağın o ki ; Benim Sevdam Bittiği Yerden Başlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|