Gideßilirsin! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gideßilirsin!Dur ![]() ! Gitme![]() !Söyleyeceklerim bitmedi daha , henüz son sözümü söylemedim ![]() !Yaşanmış onca şeyin hatrına birkaç kelimeyi çok görme bana ve bir kaç kelimelik sabret ![]() !Senden öncede yüreğim kanamıştı ![]() Yine tutuşmuştu delicesine ve yineacılar içerisinde kıvranıyordu ![]() !Seni tanımadan öncede bir hayatım ve bir hayalim vardı Sen yokkende gülüyor ve sen yokkende ağlıyordum ![]() !Yani o zamanlar seni yaşayacağım günlere doğru ileriyordum ![]() !Senden önceki hayatım bir kitabın önsözü gibi kalır ![]() !Sen yaşanmışların en güzeliydin benim için ![]() !Önsözü tamamlayıpta sana vardığımda heyecan dolu satırlar heyecan dolu günler ve beni ziyadesiyle mutlu eden senli günler başladı ![]() !Mutluydum pembe düşler kurmuştum hayata dair ![]() !SENİ SENİN BİLEMEYECEĞİN BİR SEVGİYLE SEVİYORDUM ![]() !Haksızlıkların , ihanetlerin ve yalanların kıyısından hiçbirine bulaşmamış duygularla aşıktım sana ![]() !Seninleydim ve seni yaşıyordum ![]() !Her ne kadar belli etmemeye çalışsamda seni kaybetmekten çok korkuyordum ![]() !Çok korkuyordum seni kaybetmekten ve korkuyordum GÖZLERİNE VEDA etmekten ![]() !Gözlerindeki manayla süslemiştim tüm hayalleri Gözlerinin parıltısı ışıldatırdı karanlık geceleri ![]() !Ancak bunların hiçbiri engellemedi gitmeni Engeleyemedi ve sen şimdi gidiyorsun ![]() !şimdi gidiyorsun ya ; bilmeni istediğim birşey var ![]() !Ben seni sevdim , kalmanı değil ![]() !Şimdi gidebilirsin ![]() !Bütün söyleyeceklerim bu kadar ![]() ![]() GİT ![]() !*Giderken ardına bakma , bakma yaşarmış gözlerime *Bütün yaşanmışlıkları bana bırak , bana bırak hüzün dolu günleri ![]() ![]() O günler avutacak beni ![]() !Çünkü ben senin bıraktığın hüzünde mutluluk bulurum ![]() !Yani anlayacağın o ki ; Benim Sevdam Bittiği Yerden Başlar ![]() ! |
|
|
|