![]() |
•..ĸEleвEĸ ÖмяÜмE &Quot;ѕEvdα&Quot; ĸαTαиѕιи..•· |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() •..ĸEleвEĸ ÖмяÜмE &Quot;ѕEvdα&Quot; ĸαTαиѕιи..•·Tam bitiriyorum ![]() ![]() ![]() Her köşede sen çıkıyorsun karşıma ![]() ![]() ![]() SessizLik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve yine istanbuL ![]() ![]() ![]() Rahat bırakmıyor beni anıLar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TakvimLer hep umutsuz yarınları gösteriyor ![]() ![]() Bugün düş kursam yarın hayaL kırıkLarımın parçalarını topLuyorum ![]() ![]() ![]() Bana bu kaçıncı kıyışın İstanbuL Anılar arasında saklanbaç oynadığım şehir Hani başımı koyacağım omuz ![]() ![]() Oysa ben hiç yokluğunu düşünmemiştim hep yanımda olacaktın ![]() ![]() Sensiz hiç mutLu olamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özledim seni ![]() ![]() ![]() Sesini bakışlarını ellerini kokunu herşeyini özledim sevdiğim ![]() ![]() Özlediğim sensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yokluğunda zaman Durmuş geçmek bilmiyor ![]() ![]() ![]() Ne olur artık yokluğunu yaşatma bana ![]() ![]() ![]() Bu yürek sende Can buLmuştu ![]() ![]() ![]() Yüreğim sende ![]() ![]() ![]() ![]() Dalıyorum uzaklara ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bulamıyorum işte ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbuL kalabaLık ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz sebepsiz nedensiz yaşıyorum ![]() ![]() ![]() Sus ağLama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnciLer dökülürse gözlerinden kıyamam ![]() ![]() Güzel yüreğin acımasın senin ![]() ![]() HatıraLarla yaşamayı da öğrendim ![]() ![]() Yine yağmur ![]() ![]() ![]() ![]() Senin olmadığın yerdeyim ya şimdi ![]() ![]() ![]() Sonumun ne olacağını biLmeden ![]() ![]() ![]() Umudum tükenmişken Ben hala seni seviyorum ![]() ![]() ![]() SEviyorum ![]() ![]() ![]() ''[ ya benimsin ya elin ya öLümsün ya Düğün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|